210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πικέρμι

Πικέρμι

Στο Πικέρμι και στην ανατολική Αττική, η εταιρία μας κυριαρχεί στον χώρο των αποφράξεων με κορυφαίες υπηρεσίες, άμεσο service και πολύ χαμηλές τιμές. Βάζουμε πάνω απ’ όλα την δική σας προστασία και ασφάλεια, με αποφράξεις και εργασίες συντήρησης που αποκλείουν την πιθανότητα πλημμύρας και δημιουργίας βουλωμάτων. Στο Πικέρμι πραγματοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα επισκευές, καθαρισμούς και απολυμάνσεις στο αποχετευτικό δίκτυο για την αποφυγή μεγάλης κλίμακας αποφρακτικών εργασιών και καταστροφών.

Η εταιρία μας διαθέτει ένα μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που φθάνει άμεσα σε κάθε σημείο του Πικερμίου. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πανίσχυρα ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού. Σε περιπτώσεις όπου έχουμε πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ, λεβητοστάσια και άλλους χώρους, τα οχήματα μας διαθέτουν αντλίες και μεγάλες δεξαμενές κατάλληλες για άντληση υδάτων, καθαρισμό φρεατίων και εκκενώσεις βόθρων. Οι αποφράξεις που παρέχουμε καθώς και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες προσφέρονται με πλήρη υπευθυνότητα και οικονομικά.

Πριν την απόφραξη και το ξεβούλωμα των σωληνώσεων στο Πικέρμι, τοποθετούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στους προβληματικούς σωλήνες. Έτσι αξιολογούμε το βούλωμα και την γενικότερη κατάσταση του σωλήνα. Η βιντεοκάμερα μας βοηθά επίσης στην επιλογή των κατάλληλων αποφρακτικών εργαλείων και αυτό βοηθάει στο συνολικό κόστος της υπηρεσίας.

Μετά το ξεβούλωμα και τις αποφρακτικές εργασίες στο Πικέρμι, η εταιρία μας βρίσκεται κοντά σας πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης στο δίκτυο αποχέτευσης (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση). Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε απόφραξη χάρη στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν πετρωμένα λύματα ετών από σωλήνες αποχέτευσης.

Στο Πικέρμι συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, χώρους εστίασης και όλους τους επαγγελματικούς χώρους παρέχοντας υψηλού επιπέδου αποφράξεις. Σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα απομακρύνουμε βουλώματα από τον νιπτήρα, την κεντρική στήλη αποχέτευσης, την λεκάνη, τον νεροχύτη, το σιφόνι, την υδρορροή, την μπανιέρα κ.α.

Η προστασία της δημόσιας υγιεινής αλλά και της περιουσία σας αποτελούν για εμάς προτεραιότητα γι’ αυτό διαθέτουμε υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και υδροβολές για κάθε είδους ξεβούλωμα, καθαρισμό και απολύμανση. Έχοντας χτίσει μια πολυετή σχέση εμπιστοσύνης στο Πικέρμι, προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και πολύ χαμηλές τιμές.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button