Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Σπάτα - 210 6625762

Απόφραξη στα Σπάτα
Στα Σπάτα συχνά παρατηρούνται προβλήματα στο δίκτυο αποχέτευσης, κυρίως λόγο της ελλιπούς συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Καθώς το πρόβλημα διογκώνεται, τα βουλώματα μπορούν να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα όπως υπερχείλιση των σωληνώσεων και πλημμύρες. Η συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης, ο καθαρισμός, η απολύμανση, η επισκευή και η απόφραξη τους, πρέπει να γίνεται με μικρό κόστος από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία διαθέτουν και όλα τα κατάλληλα αποφρακτικά μέσα όπως πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής, αντλίες κ.α.

Διαθέτουμε ένα τεράστιο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που εξυπηρετεί όλη την επικράτεια των Σπάτων, ακόμα και γειτονιές στις παρυφές της Πεντέλης, και του Υμηττού σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές για αποφράξεις που ξεχωρίζουν. Οι φερτές ύλες από τους γύρω ορεινούς όγκους προκαλούν προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο των Σπάτων. Τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με πανίσχυρα μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα και ριζοκοπτικά έτσι ώστε να απομακρύνονται σκουπίδια και χώματα που προκαλούν βουλώματα και υπερχειλίσεις.

Στα Σπάτα, αναλαμβάνουμε επίσης και την άντληση υδάτων, τον καθαρισμό των φρεατίων και την εκκένωση των βόθρων οικονομικά αλλά ταυτόχρονα και ποιοτικά. Μετά την απόφραξη και την επισκευή, το συνεργείο μας πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης προχωρώντας στον καθαρισμό και την απολύμανση των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου.

Συχνά προκαλούνται βουλώματα στις σωληνώσεις λόγω των λυμάτων τα οποία με την πάροδο του χρόνου έχουν πετρώσει. Έτσι η ομαλή ροή τους εμποδίζεται κάνοντας επιτακτική την ανάγκη του άμεσου ξεβουλώματος. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί για τις αποφράξεις πιεστικά μηχανήματα και υδροβολές που απομακρύνουν επιτυχώς λύματα και βουλώματα δεκαετιών σε όλα τα Σπάτα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Στην περιοχή των Σπάτων, πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα των προβληματικών αποχετευτικών σωλήνων, αξιολογούμε το βούλωμα με μια μικροσκοπική βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία καταγράφει το πρόβλημα. Με τον τρόπο αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα.

Συνεργαζόμαστε με φημισμένες καφετέριες, γραφεία, εταιρίες, χώρους εστίασης, εστιατόρια και καταστήματα προσφέροντας υπηρεσίες απόφραξης και συντήρησης (καθαρισμός, επισκευή, απολύμανση). Εκτός από τους επαγγελματικούς χώρους συνεργαζόμαστε και με σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα στα Σπάτα αναλαμβάνοντας εργασίες που αφορούν το ξεβούλωμα της λεκάνης, της μπανιέρας, του νιπτήρα, του σιφονιού, της αποχέτευσης, του νεροχύτη, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google