Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Αμπελόκηποι - 210 6816321

Στους Αμπελόκηπους, όπως και στο κέντρο της Αθήνας, τα βουλωμένα φρεάτια, οι βόθροι και το αποχετευτικό δίκτυο προκαλούν πλημμύρες, κυρίως λόγο της μη επαρκούς συντήρησής τους. Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και άμεσα την απόφραξη δικτύων αποχέτευσης παντός τύπου με υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και την συντήρηση, την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση τους.

Τα πιεστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα υδροβολής, τα πανίσχυρα ριζοκοπτικά και τα υπόλοιπα αποφρακτικά μηχανήματα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους βουλώματος. Εταιρίες, καφετέριες, γραφεία, πολυκατοικίες διαμερίσματα στην περιοχή των Αμπελοκήπων μας εμπιστεύονται για την απόφραξη αποχετευτικών σωλήνων, δικτύων αποχέτευσης, λεκάνης, μπανιέρας, όρθιων στηλών αποχέτευσης, σιφονιών, νιπτήρα, νεροχύτη κ.α.

Στους Αμπελόκηπους οι φερτές ύλες όπως χώμα, φύλλα και σκουπίδια συχνά βουλώνουν βόθρους, φρεάτια και υδρορροές με αποτέλεσμα τα νερά να υπερχειλίζουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις προχωράμε στην άντληση υδάτων και στην εκκένωση βόθρων. Μετά το ξεβούλωμα ή την επισκευή του αποχετευτικού δικτύου πραγματοποιείται τακτική συντήρηση από το συνεργείο μας σε όλες τις σωληνώσεις τις αποχέτευσης. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον καθαρισμό και την απολύμανση του αποχετευτικού δικτύου.

Σε μικρότερης κλίμακας βουλώματα στους Αμπελόκηπους, όπως βουλωμένες μπανιέρες, νεροχύτες, νιπτήρες και σιφόνια, χρησιμοποιούμε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν τα βαρέως τύπου αποφρακτικά μέσα (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ..α.). Τα αποφρακτικά υγρά δεν έχουν σχέση με εκείνα που πωλούνται στα πολυκαταστήματα και πρέπει να χρησιμοποιούνται από συνεργεία αποφράξεων.

Σε παλιά αποχετευτικά δίκτυα και σωληνώσεις, όπως στους Αμπελόκηπους, εξαιτίας της κακής συντήρησής τους, τα λύματα πετρώνουν στα τοιχώματα με αποτέλεσμα να βουλώνουν. Με την ειδική βιντεοκάμερα που διαθέτουμε, έχουμε εικόνα του βουλώματος έτσι ώστε να επιλέξουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικά μηχανήματα, μηχάνημα υδροβολής) για την απόφραξη και το ξεβούλωμα των σωλήνων αποχέτευσης.

Η εταιρία μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων σας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα με πολύ χαμηλό κόστος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα κοντά σας στην περιοχή των Αμπελοκήπων προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας αποφρακτικές υπηρεσίες.