Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Αμπελόκηποι - 210 6816321

Απόφραξη στους Αμπελόκηπους Αθηνών
Στους Αμπελόκηπους, όπως και στο κέντρο της Αθήνας, τα βουλωμένα φρεάτια, οι βόθροι και το αποχετευτικό δίκτυο προκαλούν πλημμύρες, κυρίως λόγο της μη επαρκούς συντήρησής τους. Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα, άμεσα και φθηνά την απόφραξη δικτύων αποχέτευσης παντός τύπου με υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και την συντήρηση, την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση τους.

Τα πιεστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα υδροβολής για αποφράξεις, τα πανίσχυρα ριζοκοπτικά και τα υπόλοιπα αποφρακτικά μηχανήματα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους βουλώματος σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Εταιρίες, καφετέριες, γραφεία, πολυκατοικίες διαμερίσματα στην περιοχή των Αμπελοκήπων Αθηνών μας εμπιστεύονται για την απόφραξη αποχετευτικών σωλήνων, δικτύων αποχέτευσης, λεκάνης, μπανιέρας, όρθιων στηλών αποχέτευσης, σιφονιών, νιπτήρα, νεροχύτη κ.α.

Στους Αμπελόκηπους οι φερτές ύλες όπως χώμα, φύλλα και σκουπίδια συχνά βουλώνουν βόθρους, φρεάτια και υδρορροές με αποτέλεσμα τα νερά να υπερχειλίζουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις προχωράμε στην άντληση υδάτων και στην εκκένωση βόθρων. Μετά το ξεβούλωμα ή την επισκευή του αποχετευτικού δικτύου πραγματοποιείται τακτική συντήρηση από το συνεργείο μας σε όλες τις σωληνώσεις τις αποχέτευσης. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον καθαρισμό και την απολύμανση του αποχετευτικού δικτύου σε λογικές τιμές.

Σε μικρότερης κλίμακας βουλώματα στους Αμπελόκηπους όπου απαιτούνται αποφράξεις, όπως βουλωμένες μπανιέρες, νεροχύτες, νιπτήρες και σιφόνια, χρησιμοποιούμε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν τα βαρέως τύπου αποφρακτικά μέσα (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ..α.). Τα αποφρακτικά υγρά δεν έχουν σχέση με εκείνα που πωλούνται στα πολυκαταστήματα και πρέπει να χρησιμοποιούνται από συνεργεία αποφράξεων.

Οι Αμπελόκηποι Αθηνών διαθέτουν αρκετα παλιά αποχετευτικά δίκτυα και σωληνώσεις, εξαιτίας της κακής συντήρησής τους, όπου τα λύματα πετρώνουν στα τοιχώματα με αποτέλεσμα να βουλώνουν. Με την ειδική βιντεοκάμερα που διαθέτουμε, έχουμε εικόνα του βουλώματος έτσι ώστε να επιλέξουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικά μηχανήματα, μηχάνημα υδροβολής) για την απόφραξη και το ξεβούλωμα των σωλήνων αποχέτευσης.

Η εταιρία μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων σας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα με πολύ χαμηλό κόστος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα κοντά σας στην περιοχή των Αμπελοκήπων προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας αποφρακτικές υπηρεσίες.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google