210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι

Στους Αμπελόκηπους, όπως και στο κέντρο της Αθήνας, τα βουλωμένα φρεάτια, οι βόθροι και το αποχετευτικό δίκτυο προκαλούν πλημμύρες, κυρίως λόγω της μη επαρκούς συντήρησής τους. Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα, άμεσα και φθηνά την απόφραξη δικτύων αποχέτευσης παντός τύπου με υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και την συντήρηση, την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση τους.

Τα πιεστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα υδροβολής για αποφράξεις, τα πανίσχυρα ριζοκοπτικά και τα υπόλοιπα αποφρακτικά μηχανήματα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους βουλώματος σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Εταιρίες, καφετέριες, γραφεία, πολυκατοικίες διαμερίσματα στην περιοχή των Αμπελοκήπων Αθηνών μας εμπιστεύονται για την απόφραξη αποχετευτικών σωλήνων, δικτύων αποχέτευσης, λεκάνης, μπανιέρας, όρθιων στηλών αποχέτευσης, σιφονιών, νιπτήρα, νεροχύτη κ.α.

Στους Αμπελόκηπους οι φερτές ύλες όπως χώμα, φύλλα και σκουπίδια συχνά βουλώνουν βόθρους, φρεάτια και υδρορροές με αποτέλεσμα τα νερά να υπερχειλίζουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις προχωράμε στην άντληση υδάτων και στην εκκένωση βόθρων. Μετά το ξεβούλωμα ή την επισκευή του αποχετευτικού δικτύου πραγματοποιείται τακτική συντήρηση από το συνεργείο μας σε όλες τις σωληνώσεις τις αποχέτευσης. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον καθαρισμό και την απολύμανση του αποχετευτικού δικτύου σε λογικές τιμές.

Σε μικρότερης κλίμακας βουλώματα στους Αμπελόκηπους όπου απαιτούνται αποφράξεις, όπως βουλωμένες μπανιέρες, νεροχύτες, νιπτήρες και σιφόνια, χρησιμοποιούμε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν τα βαρέως τύπου αποφρακτικά μέσα (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ..α.). Τα αποφρακτικά υγρά δεν έχουν σχέση με εκείνα που πωλούνται στα πολυκαταστήματα και πρέπει να χρησιμοποιούνται από συνεργεία αποφράξεων.

Οι Αμπελόκηποι Αθηνών διαθέτουν αρκετα παλιά αποχετευτικά δίκτυα και σωληνώσεις, εξαιτίας της κακής συντήρησής τους, όπου τα λύματα πετρώνουν στα τοιχώματα με αποτέλεσμα να βουλώνουν. Με την ειδική βιντεοκάμερα που διαθέτουμε, έχουμε εικόνα του βουλώματος έτσι ώστε να επιλέξουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικά μηχανήματα, μηχάνημα υδροβολής) για την απόφραξη και το ξεβούλωμα των σωλήνων αποχέτευσης.

Η εταιρία μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων σας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα με πολύ χαμηλό κόστος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα κοντά σας στην περιοχή των Αμπελοκήπων προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας αποφρακτικές υπηρεσίες.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button