210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Εξάρχεια

Εξάρχεια

Στην περιοχή των Εξαρχείων, στο κέντρο της Αθήνας, πολύ συχνά τα νερά από τις βροχές του χειμώνα προκαλούν σοβαρά προβλήματα στις κτηριακές εγκαταστάσεις. Η έντονη βροχόπτωση σε συνδυασμό με τη μεταφορά φερτών υλικών από τα εξοχικά περίχωρα της πόλης, δημιουργεί βουλώματα και πλημμύρες σε ισόγεια και υπόγεια καταστήματα και διαμερίσματα στα Εξάρχεια. Τότε, προκύπτει η έκτακτη ανάγκη για απόφραξη των φρεατίων και των βόθρων, αλλά και για την άντληση των υδάτων από τους χώρους των κτηρίων. Η αποφρακτική εταιρία μας προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του Δήμου Αθηναίων, με εγγυημένα και άμεσα αποτελέσματα.

Στα Εξάρχεια ειδικευόμαστε επίσης (εκτός από αποφράξεις) και σε εκκενώσεις φρεατίων και βόθρων. Σπεύδουμε μόλις μας καλέσετε για την άντληση των υδάτων και προχωράμε και σε προγραμματισμένες συντηρήσεις και σε απολυμάνσεις του αποχετευτικού σας δικτύου. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων, που στελεχώνεται από πιεστικά μηχανήματα και με μηχανήματα υδροβολής. Επίσης, σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους, επιστρατεύουμε τον ειδικό εξοπλισμό μας και για την απόφραξη σιφονιών, νεροχυτών, ειδών υγιεινής και σωληνώσεων.

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη των σωληνώσεων με την εισαγωγή βιντεοκάμερας τελευταίας τεχνολογίας, η οποία εντοπίζει όλα τα αόρατα προβλήματα εντός του δικτύου στην πλατεία Εξαρχείων και της ευρύτερης περιοχής. Στη συνέχεια, το έμπειρο προσωπικό μας εφαρμόζει προηγμένες μεθόδους αντιμετώπισης των βουλωμάτων, με τη χρήση των κατάλληλων αποφρακτικών υγρών.

Για την αποφυγή κάθε είδους βουλώματος σε βόθρους και σε φρεάτια, σε αποχετεύσεις και σε σωλήνες, προτείνουμε οι αποφράξεις να συνοδεύονται με την ετήσια συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου. Αναλαμβάνουμε τον προληπτικό καθαρισμό, την απολύμανση και την εκκένωση των αποχετεύσεων τόσο στο κέντρο των Αθηνών, όσο και στα Προάστια.

Είμαστε η πρώτη επιλογή για καφετέριες, καταστήματα, χώρους εστίασης και κατοικίες στα Εξάρχεια, που μας αναθέτουν την απολύμανση των βόθρων τους και την αποκατάσταση του δικτύου των σωληνώσεων. Μετά την απόφραξη ή τη άντληση των υδάτων, παρέχουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις προληπτικής φύσεως και αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε τις σχετικές διαδικασίες, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οφείλουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στη συνέπεια, στον επαγγελματισμό, στην άμεση εξυπηρέτηση και στις χαμηλές τιμές μας. Έτσι, έχουμε κατακτήσει την κορυφή στον τομέα της άντλησης υδάτων και στις αποφράξεις στην περιοχή των Εξαρχείων. Το άρτια καταρτισμένο και πάντα πρόθυμο τεχνικό προσωπικό μας βρίσκεται σταθερά δίπλα σας σε πλημμύρες και σε βουλώματα του αποχετευτικού και των σιφονιών, με δραστικές και αποτελεσματικές λύσεις. Εμπιστευτείτε σήμερα την αποφρακτική εταιρεία που διατηρούμε στα Εξάρχεια Αθηνών και γνωρίστε τις καλύτερες υπηρεσίες στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς σε ολόκληρη την Αττική.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button