Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Γκύζη - 210 6816321

Οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπως το Γκύζη αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα στους σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς συντήρησης. Η έλλειψη τακτικών αποφρακτικών εργασιών, επισκευών, καθαρισμών και απολυμάνσεων στις σωληνώσεις, προκαλεί βουλώματα και πλημμύρες. Για το ξεβούλωμα και τον καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου και τον καθαρισμό των φρεατίων χρειάζεται η συμβολή έμπειρων συνεργείων με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα.

Σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα στο Γκύζη, δημιουργούνται προβλήματα στους σωλήνες αποχέτευσης λόγω της αλόγιστης χρήσης αποφρακτικών υγρών. Η εφαρμογή τους σε βουλώματα μεγάλης έκτασης μπορεί να διαβρώσει τον σωλήνα και να των καταστρέψει. Είναι σημαντικό λοιπόν, πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα να απευθυνθούμε πρώτα σε ένα συνεργείο αποφράξεων για την αποφυγή μεγαλύτερης ζημιάς.

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα αποφρακτικά οχήματα που καταφθάνουν άμεσα σε οποιαδήποτε γειτονιά στο Γκύζη, από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μέχρι το Πολύγωνο και το Πεδίον του Άρεως. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά και μηχανήματα υδροβολής. Διαθέτουν επίσης αντλίες και δεξαμενές, αφού αναλαμβάνουμε καθαρισμούς φρεατίων, άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων.

Τα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα απομακρύνουν βουλώματα ετών από σωλήνες αποχέτευσης παντός τύπου. Πολλές φορές τα λύματα με την πάροδο του χρόνου πετρώνουν στα τοιχώματα των σωλήνων με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή ροή των λυμάτων και να δημιουργείται υπερχείλιση.

Μετά την απόφραξη το συνεργείο μας βρίσκεται συνέχεια κοντά σας με εργασίες συντήρησης επισκευές, καθαρισμούς και απολυμάνσεις.

Στο Γκύζη για την αξιολόγηση του βουλώματος χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Με τον τρόπο αυτό επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ.α.) για να προχωρήσουμε στις εργασίες ξεβουλώματος και στην σωστή συντήρηση των σωλήνων (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση).

Συνεργαζόμαστε με καφετέριες, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, καταστήματα, εταιρίες και γραφεία στην περιοχή του Γκύζη προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές.

Επίσης αναλαμβάνουμε εργασίες σε σπίτια, διαμερίσματα και πολυκατοικίες στο Γκύζη με αποφράξεις μπανιέρας, νιπτήρα, σιφονιού, κεντρικής στήλης αποχέτευσης, νεροχύτη, λεκάνης κ.α.

Η εταιρία μας έχει προτεραιότητα την διατήρηση της σωστής δημοσίας υγιεινής, προσφέροντας αποφρακτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις γειτονιές στο Γκύζη. Γνωρίζοντας της παθογένειες στο αποχετευτικό σύστημα της περιοχής, αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για αποφρακτικές εργασίες παντός τύπου.