210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Γκύζη

Γκύζη

Οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπως το Γκύζη αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα στους σωλήνες του δικτύου αποχέτευσης, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς συντήρησης ή της παντελούς απουσίας απόφραξης για μεγάλο διάστημα. Η έλλειψη τακτικών αποφρακτικών εργασιών, επισκευών, καθαρισμών και απολυμάνσεων στις σωληνώσεις, προκαλεί βουλώματα και πλημμύρες. Για το ξεβούλωμα και τον καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου και τον καθαρισμό των φρεατίων χρειάζονται αποφράξεις με τη συμβολή έμπειρων συνεργείων που διαθέτουν σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και κυρίως φθηνές τιμές.

Σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα στο Γκύζη, δημιουργούνται προβλήματα στους σωλήνες αποχέτευσης λόγω της αλόγιστης χρήσης αποφρακτικών υγρών. Η εφαρμογή τους σε βουλώματα μεγάλης έκτασης μπορεί να διαβρώσει τον σωλήνα και να των καταστρέψει. Είναι σημαντικό λοιπόν, πριν προχωρήσουμε στο ξεβούλωμα να απευθυνθούμε πρώτα σε ένα συνεργείο αποφράξεων για την αποφυγή μεγαλύτερης ζημιάς που απαιτεί και μεγαλύτερο κόστος.

Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα αποφρακτικά οχήματα που καταφθάνουν άμεσα σε οποιαδήποτε γειτονιά στο Γκύζη, από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μέχρι το Πολύγωνο και το Πεδίον του Άρεως. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά και μηχανήματα υδροβολής. Διαθέτουν επίσης αντλίες και δεξαμενές, αφού αναλαμβάνουμε καθαρισμούς φρεατίων, άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων.

Τα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα απομακρύνουν βουλώματα ετών από σωλήνες αποχέτευσης παντός τύπου με αποφράξεις που διαρκούν στα αποχετευτικά δίκτυα. Πολλές φορές τα λύματα με την πάροδο του χρόνου πετρώνουν στα τοιχώματα των σωλήνων με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή ροή των λυμάτων και να δημιουργείται υπερχείλιση.

Μετά την απόφραξη το συνεργείο μας βρίσκεται συνέχεια κοντά σας με εργασίες συντήρησης επισκευές, καθαρισμούς και απολυμάνσεις.

Στο Γκύζη για την αξιολόγηση του βουλώματος χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Με τον τρόπο αυτό επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής, αντλίες απόφραξης κ.α.) για να προχωρήσουμε στις εργασίες ξεβουλώματος και στην σωστή συντήρηση των σωλήνων (επισκευή, καθαρισμός, απολύμανση).

Συνεργαζόμαστε με καφετέριες, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, καταστήματα, εταιρίες, επαγγελματικούς χώρους και γραφεία στην περιοχή του Γκύζη προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές.

Επίσης αναλαμβάνουμε εργασίες σε σπίτια, διαμερίσματα και πολυκατοικίες στο Γκύζη με αποφράξεις μπανιέρας, νιπτήρα, σιφονιού, κεντρικής στήλης αποχέτευσης, νεροχύτη, λεκάνης κ.α.

Η αποφρακτική εταιρία μας έχει προτεραιότητα την διατήρηση της σωστής δημοσίας υγιεινής, προσφέροντας υπηρεσίες αποφράξεων υψηλής ποιότητας στις γειτονιές στο Γκύζη. Γνωρίζοντας της παθογένειες στο αποχετευτικό σύστημα της περιοχής, αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για αποφρακτικές εργασίες παντός τύπου.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button