210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Γουδή

Γουδή

Στο Γουδή, οι βροχοπτώσεις του χειμώνα προκαλούν πλημμύρες σε σπίτια, καταστήματα και υπόγεια γκαράζ. Η εύρυθμη καθημερινότητα και η επιχειρηματική δραστηριότητα αναστατώνεται αιφνιδιαστικά, εξαιτίας του βουλώματος των υπόγειων αποχετευτικών δικτύων στην περιοχή. Η αποφρακτική εταιρία που διατηρούμε, δραστηριοποιείται ενεργά στο Δήμο Αθηναίων, παρέχοντας υπηρεσίες άντλησης υδάτων σε πλημμυρικά φαινόμενα. Εκτός από τις αποφράξεις σύγχρονου εξοπλισμού, διενεργούμε προληπτικές τεχνικές εργασίες με σκοπό την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στις κτιριακές εγκαταστάσεις σε αρκετά καλές τιμές.

Για το σκοπό αυτό, συνίσταται η συντήρηση των βόθρων, η απολύμανση των φρεατίων και οι αποφράξεις σε κάθε προβληματικό αποχετευτικό σωλήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε κατάλληλες πρακτικές για τον καθαρισμό του δικτύου της αποχέτευσης φθηνά και με την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει την αποφρακτική εταιρεία μας. Τηλεφωνήστε μας για μια αυτοψία στο χώρο σας, πριν βρεθείτε απροετοίμαστοι στην κακοκαιρία του χειμώνα.

Προτείνουμε άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα συμφόρησης σε φρεάτια και σε βόθρους, με αποτελεσματικές μεθοδολογίες απόφραξης αποχετεύσεων, αλλά και με τη βοήθεια των υπερσύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής). Βρισκόμαστε κοντά στους κατοίκους και στους επιχειρηματίες στο Γουδί κάθε μέρα του χρόνου, κάθε ώρα του εικοσιτετραώρου, με άριστες υπηρεσίες.

Στο Γουδί, εκτός από τις αποφράξεις των αποχετεύσεων και τις αντλήσεις υδάτων σε πλημμύρες, αναλαμβάνουμε και την απόφραξη σιφονιών σε αυλές και μπαλκόνια, αλλά και σε νεροχύτες, σε νιπτήρες και σε λεκάνες με μικρό κόστος. Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας μεταχειρίζεται ισχυρά αποφρακτικά υγρά, ισοδύναμα με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας.

Επίσης, η εταιρία αποφράξεών μας, αναλαμβάνει την αποτελεσματική απόφραξη βουλωμάτων σε σωληνώσεις άμεσα και οικονομικά. Σύμφωνα με την μεθοδολογία που εφαρμόζουμε, σε πρώτη φάση καταγράφουμε με τη βοήθεια υπερσύγχρονης βιντεοκάμερας, όλα τα προβλήματα μέσα στο δίκτυο των σωληνώσεων. Με βάση τα δεδομένα αυτά επιλέγουμε την ιδανική για την περίπτωση στοχευμένη αποφρακτική μέθοδο για την αποκατάσταση ή την συντήρηση των σωλήνων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα των αποφράξεων, η άμεση ανταπόκριση σε πλημμύρες στο Γουδή, η άρτια τεχνική κατάρτιση του συνεργείου μας και το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας, μάς κατατάσσουν στην κορυφή του κλάδου σε ολόκληρη την Αττική! Σαν ελάχιστη ανταπόδοση στην σταθερή στήριξη του κοινού μας, εμείς βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, με όλες τις ενδεικτικές λύσεις για την άντληση των υδάτων και για τον καθαρισμό των φρεατίων όσο το δυνατότερο φθηνά. Καλέστε μας άμεσα και θα επισκεφθούμε το χώρο σας πολύ σύντομα!

Καθημερινά, παρέχουμε αποφρακτικές υπηρεσίες σε πολυκατοικίες, σε γραφεία, σε εταιρίες, σε εστιατόρια και σε δημόσια κτήρια, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή προληπτικής φύσης! Είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες μας, καθώς το πελατολόγιό μας στην περιοχή του Γουδή όπως και στις άλλες περιοχές της Αθήνας απαρτίζεται από επιχειρηματίες της εστίασης, ιδιοκτήτες κατοικιών και διαχειριστές πολυκατοικιών, χάρη στη συνέπεια, στις άρτιες και άμεσες υπηρεσίες μας στις αποφράξεις και στις προσιτές τιμές, προσαρμοσμένες στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της κρίσης.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button