210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ιλίσια

Ιλίσια

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας ανάγκη για αποφράξεις στην περιοχή των Ιλισίων, με υπευθυνότητα και με επαγγελματισμό. Η εμπειρία και η ικανότητα του τεχνικού συνεργείου της αποφρακτικής εταιρίας μας, είναι στο πλευρό σας ανά πάσα στιγμή. Τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματά μας, σε συνδυασμό με τις χαμηλές μας τιμές, μάς κατατάσσουν στην κορυφή των αποφράξεων και της άντλησης υδάτων στον Δήμο Αθηναίων. Οι αποφρακτικές υπηρεσίες μας διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και την άμεση ανταπόκρισή μας.

Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση! Είμαστε διαχρονικά η πρώτη επιλογή για επιχειρηματίες της εστίασης, για ελεύθερους επαγγελματίες, για εταιρείες, για θυρωρούς, για διαχειριστές κοινοχρήστων, για κατοίκους και για εμπόρους στα Ιλίσια. Σαν ελάχιστη ανταπόδοση για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, εξακολουθούμε να ικανοποιούμε αποτελεσματικά τις ανάγκες τους για αποφράξεις και άντληση υδάτων, σε πολύ χαμηλό κόστος!

Στα Ιλίσια ο χειμώνας επιφυλάσσει έντονες βροχοπτώσεις. Σαν συνέπεια, οι δρόμοι πλημμυρίζουν και τα νερά καταλήγουν ορμητικά στο εσωτερικό των καταστημάτων, των ισογείων και των υπογείων, και μπλοκάρουν τα φρεάτια και τους βόθρους των κτηρίων. Ειδικευόμαστε στην άμεση άντληση των υδάτων και στην απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου. Η αποφρακτική μας εταιρία σπεύδει άμεσα δίπλα στους πολίτες που πάσχουν, με τον στόλο των αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής) που διαθέτουμε, ώστε να αποκαταστήσει τις βλάβες και τις καταστροφές από τις πλημμύρες. Επιπλέον, σας παράσχουμε και αποτελεσματικές υπηρεσίες απολύμανσης των φρεατίων και των βόθρων και προληπτικής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου.

Εκτός από την απόφραξη βουλωμάτων στις αποχετεύσεις και στις σωληνώσεις και από τις αντλήσεις υδάτων όταν πλημμυρίζουν τα Ιλίσια, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας έργα. Είμαστε ειδικοί στα ξεβουλώματα σε σιφόνια νεροχυτών, αυλών, ταρατσών και βεραντών και σε είδη υγιεινής (λεκάνη, μπιντές). Για επιτυχημένα αποτελέσματα, εφαρμόζουμε κατάλληλα αποφρακτικά υγρά, εξίσου ισχυρά με τα ισχυρότερα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας.

Σχετικά με τις σωληνώσεις, μεταχειριζόμαστε μεθοδολογία ακριβείας για την καταγραφή των προβλημάτων και των βλαβών του δικτύου. Επιστρατεύουμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία εισάγεται μέσα στο δίκτυο και καταγράφει όλα τα τρωτά σημεία που απαιτούν παρέμβαση. Με βάση τα αποτελέσματα της καταγραφής, επιλέγουμε τον απαιτούμενο τρόπο για να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα στους σωλήνες μειώνοντας έτσι το συνόλικο κόστος συντήρησης στην αποχέτευση.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών των Ιλισίων στην εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε, φαίνεται ξεκάθαρα και με αριθμούς. Το πελατολόγιό μας αποτελείται από ευχαριστημένους κατοίκους και επαγγελματίες, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε ολόκληρη την Αττική. Εμείς ανταποδίδουμε, προσφέροντας υπεύθυνα αποτελεσματικές αποφράξεις σε φρεάτια και σωλήνες αποχέτευσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς στο Δήμο Αθηναίων.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button