210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Κεραμεικός

Κεραμεικός

Στον Κεραμεικό, ο χειμώνας πολύ συχνά προκαλεί πλημμυρικά φαινόμενα, εξαιτίας τόσο της σφοδρότητας των βροχοπτώσεων, όσο και της μεταφοράς φερτών υλικών όπως φύλλα ή χώμα, από τα περίχωρα των Αθηνών. Τότε, είναι πραγματικά αναγκαία η άντληση των υδάτων από τις κατοικίες, από τους υπόγειους χώρους στάθμευσης και από τα καταστήματα της περιοχής. Επίσης, προκύπτει η ανάγκη για την απόφραξη των πλημμυρισμένων φρεατίων και των βόθρων.

Εμείς, η κορυφαία εταιρία αποφράξεων στον Κεραμεικό, διαθέτουμε άμεσα άρτιες και αποτελεσματικές λύσεις για την άντληση των υδάτων στο κτήριό σας, αφού κατέχουμε έναν πολύ σύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής), καθώς και τους πιο έμπειρους τεχνικούς του κλάδου για τον χειρισμό τους. Οι τιμές των υπηρεσιών μας είναι οι χαμηλότερες της αγοράς, με μεγάλη διαφορά!

Μετά την ολοκλήρωση της απόφραξης του αποχετευτικού σας συστήματος, υποστηρίζουμε συνεχώς την κτηριακή σας εγκατάσταση στον Κεραμικό, μέσα από προληπτικές διαδικασίες και αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των βόθρων και την απολύμανση των φρεατίων, ανά πάσα στιγμή της ημέρας και κάθε εποχή του έτους.

Για την αποφυγή της εμφάνισης προβλημάτων στις αποχετεύσεις, όπως βουλώματα ή πλημμύρες, προτείνουμε τη διεξαγωγή ετήσιων διαδικασιών συντήρησης στο υπόγειο αποχετευτικό δίκτυο. Κατόπιν ραντεβού, επισκεπτόμαστε σπίτια και επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον Δήμο Αθηναίων και παρέχουμε σειρά λύσεων για κάθε πρόβλημα ή έκτακτη ανάγκη. Πάντα διενεργούμε αποφράξεις, εκκενώσεις, αντλήσεις και καθαρισμούς με πολύ χαμηλό κόστος σε όλες τις γειτονιές του Κεραμεικού!

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει τον έλεγχο των σωληνώσεών σας, με την διαδικασία της εισαγωγής βιντεοκάμερας τελευταίας τεχνολογίας στο εσωτερικό τους, που καταγράφει όλα τα προβλήματα. Μετά τον εντοπισμό των βουλωμάτων και των προβληματικών σημείων, επιλέγουμε την κατάλληλη αποφρακτική μέθοδο και προχωράμε στην αποτελεσματική αποκατάσταση του δικτύου των σωληνώσεων.

Επίσης, αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα των βουλωμένων σιφονιών σε νεροχύτες και σε μπανιέρες, αλλά και στις αυλές, στα μπάνια και στα μπαλκόνια των σπιτιών φθηνά και υπεύθυνα. Χρησιμοποιούμε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά, και έχουμε το χαμηλότερο κόστος υπηρεσιών. Στον Κεραμεικό, συνεργαζόμαστε συστηματικά με χώρους εστίασης, καφετέριες, νυχτερινά μαγαζιά και καταστήματα, καθώς οι επιχειρηματίες της περιοχής μας εμπιστεύονται τυφλά για αποφράξεις καθώς και για την αποκατάσταση και την συντήρηση σωληνώσεων και αποχετεύσεων στις εγκαταστάσεις τους.

Ο επαγγελματισμός, η εμπειρία, η άμεση εξυπηρέτηση και οι φτηνές τιμές των υπηρεσιών μας, τοποθετούν την αποφρακτική εταιρία μας στην πρώτη θέση στις αποφράξεις και στην άντληση υδάτων σε ολόκληρη την Αττική. Γνωρίστε μας σήμερα και εμπιστευτείτε τις πιο άρτιες υπηρεσίες στον κλάδο των αποφράξεων, σε τιμές πλήρως εναρμονισμένες με το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της κρίσης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button