210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Λυκαβηττός

Λυκαβηττός

Η περιοχή που εκτείνεται στους πρόποδες του Λυκαβηττού είναι από τις πλέον γραφικές και όμορφες γειτονιές της Αθήνας. Εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης, πολύ κοντά δηλαδή στον πυκνόφυτο λόφο, τα σπίτια και τα καταστήματα της περιοχής πλήττονται πολύ συχνά από ροές υδάτων, εμπλουτισμένες με φερτά υλικά όπως φύλλα ή χώμα. Αυτού του είδους η λασποβροχή δημιουργεί αναπάντεχα, όσο και πολύ σοβαρά προβλήματα πλημμυρών και βουλωμάτων στις αποχετεύσεις των κτηρίων. Και τότε τι γίνεται;

Εμείς έχουμε όλες τις λύσεις! Παρέχουμε άρτιες υπηρεσίες άντλησης υδάτων από σπίτια και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, χάρη στο έμπειρο συνεργείο μας και στα σύγχρονα αποφρακτικά μας μηχανήματα (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής). Είμαστε στη διάθεση των κατοίκων του Λυκαβηττού εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, για άμεση εξυπηρέτηση και σε πολύ χαμηλές τιμές!

Φυσικά, αναλαμβάνουμε και αποφράξεις μικρότερης κλίμακας σε όλη την Αττική, όπως για παράδειγμα σιφόνια σε κουζίνες και σε μπάνια, αλλά και σε βεράντες και σε ακάλυπτους χώρους. Το συνεργείο αποφράξεών μας στο Λυκαβητό συνεργάζεται σταθερά με διαχειριστές πολυκατοικιών, με ιδιοκτήτες μονοκατοικιών, με καταστηματάρχες και με επιχειρηματίες της εστίασης, που μας αναθέτουν εδώ και χρόνια την εύρυθμη λειτουργία των δικτύων σωληνώσεων και των αποχετεύσεων των εγκαταστάσεών τους.

Για τα σπίτια στο Λυκαβηττό που έχουν αυλές με πλούσια βλάστηση, υπάρχει ένας επιπλέον κίνδυνος για τις αποχετεύσεις τους. Τα υπολείμματα ριζών από παλιά δέντρα, ίσως καταστρέψουν υπόγεια το δίκτυό σας. Τα ριζοκοπτικά μηχανήματα της εταιρίας αποφράξεών μας απομακρύνουν όλες τις ανεπιθύμητες παλιές ρίζες από το οικόπεδο σας ή από τα γειτονικά του. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες καθαρισμού οικοπέδων που παρέχουμε, στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας!

Μετά την διεκπεραίωση των αποφρακτικών εργασιών σε μια εγκατάσταση, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στο Λυκαβηττό, με πολύ αποτελεσματικές προληπτικές λύσεις. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα για τη συντήρηση και την απολύμανση των φρεατίων και των βόθρων στην πολυκατοικία, την μονοκατοικία ή την επιχείρησή σας, στο Δήμο Αθηναίων.

Επίσης, οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τον αξιόπιστο έλεγχο των σωληνώσεών σας, με βιντεοσκόπηση του εσωτερικού τους, ώστε να καταγραφούν όλες οι ζημιές και τα βουλώματα στους σωλήνες. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με κάμερες υψηλής ευκρίνειας. Επισκεπτόμαστε το χώρο σας για αυτοψία σε κάθε γειτονιά του Λυκαβητού, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος!

Η άμεση εξυπηρέτηση, οι φθηνές τιμές και η αξιοπιστία των συνεργατών μας, μάς κατατάσσουν εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφή των αποφράξεων και της άντλησης των υδάτων σε πλημμύρες. Εξυπηρετούμε ολόκληρη την Αττική και ειδικά το κέντρο της πρωτεύουσας. Το πολύπειρο τεχνικό συνεργείο μας φτάνει γρήγορα κοντά σας, τόσο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όσο και σε προγραμματισμένα ραντεβού για σέρβις στις αποχετεύσεις. Γνωρίστε άμεσα την αποφρακτική μας εταιρεία και εμπιστευτείτε τις πιο καλές υπηρεσίες απόφραξης στο Λυκαβηττό. Φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button