210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Νέος Κόσμος

Νέος Κόσμος

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας και στο Νέο Κόσμο, προσφέροντας άμεσες υπηρεσίες απόφραξης και φθηνά. Ιδιαίτερα οι περιοχές του κέντρου, όπως ο Νέος Κόσμος, πλήττονται από πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης των φρεατίων, των βόθρων και των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Εμείς αναλαμβάνουμε εκτός από την απόφραξη και την συντήρηση, την επισκευή, τον καθαρισμό και την απολύμανση των σωλήνων αποχέτευσης.

Στο Νέο Κόσμο πραγματοποιούμε εργασίες άντλησης υδάτων, αποφράξεις αποχετευτικών σωλήνων και εκκενώσεις βόθρων σε κόστος αρκετά χαμηλό. Τα αποφρακτικά μας μηχανήματα (ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού κ.α.) είναι τελευταίας τεχνολογίας, έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους αποφρακτική εργασία.

Σε σπίτια, διαμερίσματα, χώρους εστίασης, καφετέριες, γραφεία, καταστήματα και εταιρίες στο Νέο Κόσμο αναλαμβάνουμε φθηνές αποφράξεις όπως: το ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης, μπανιέρας, κεντρικής στήλης αποχέτευσης, υδρορροών, σιφονιού, νιπτήρα, νεροχύτη κ.α. Για να αξιολογήσουμε το βούλωμα και να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα, βάζουμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στον προβληματικό σωλήνα. Έτσι αποκλείεται η περίπτωση λάθους και έχουμε μια επιτυχή απόφραξη και κυρίως σε καλές τιμές.

Το ξεβούλωμα των σωλήνων αποχέτευσης απαιτεί την χρήση πανίσχυρων αποφρακτικών μέσων. Λύματα ετών πετρώνουν στα τοιχώματα των σωλήνων με αποτέλεσμα να σταματά η ροή των λυμάτων και έτσι να πρέπει να πραγματοποιηθούν άμεσες αντλήσεις και καθαρισμοί. Τα πιεστικά μηχανήματα που διαθέτουμε μαζί με τον ειδικό εξοπλισμό για αποφράξεις καθώς και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού αποφράσσουν και τους πιο παλιούς σωλήνες αποχέτευσης όπως του Νέου Κόσμου.

Mετά την απόφραξη και την επισκευή αναλαμβάνουμε την συντήρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανση. Η τακτική συντήρηση των φρεατίων, του δικτύου αποχέτευσης, των σιφωνίων και όλων των σωληνώσεων είναι απαραίτητη καθώς λύματα, φερτές και οργανικές ύλες, σκουπίδια και αντικείμενα με την πάροδο του χρόνου προκαλούν βουλώματα.

Η εταιρία μας χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στο χώρο των αποφράξεων, με τα καλύτερα πειστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού. Οι χαμηλές τιμές και η άψογη εξυπηρέτηση μας έχουν φέρει στην κορυφή στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button