210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πετράλωνα

Πετράλωνα

Η εμπιστοσύνη των πολιτών των Πετραλώνων στην αποφρακτική μας εταιρία φαίνεται στα νούμερα! Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει πολυάριθμους κατοίκους και επιχειρηματίες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, αλλά και διαχειριστές πολυκατοικιών και εκπροσώπους δημοσίων φορέων.

Στα Πετράλωνα, ο χειμώνας επιφυλάσσει έντονες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα τα ισόγεια και οι χώροι στάθμευσης στο κέντρο να πλημμυρίζουν. Επιπλέον, παρατηρούνται βουλώματα στο υπόγειο αποχετευτικό δίκτυο. Η εταιρία αποφράξεών μας διαθέτει υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής), ικανά να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες έκτακτες καταστάσεις στο κτήριό σας.

Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία στην άντληση υδάτων και στην απόφραξη σωληνώσεων, βόθρων και φρεατίων σε πλημμύρες και καταστροφές. Όμως, συστήνουμε και υλοποιούμε και προληπτικές τεχνικές συντήρησης στα δίκτυα, πολύ πριν εμφανιστούν σε αυτά τα προβλήματα εκείνα που θα διαταράξουν την εύρυθμη ζωή και δραστηριότητα στην κτηριακή σας εγκατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επισκεφτούμε το αποχετευτικό σας δίκτυο για να σας παρέχουμε απολύμανση στις σωληνώσεις και συντήρηση στα φρεάτια και στους βόθρους.

Η ποιότητα των τεχνικών εργασιών μας, μάς κατατάσσει στην κορυφή των αποφράξεων στα Πετράλωνα! Οι συνεργάτες μας σπεύδουν στο χώρο σας άμεσα και αξιόπιστα! Επιπλέον, το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας, μας καθιστούν πρώτους σε ζήτηση για απόφραξη βόθρων και άντληση υδάτων. Αυτό αποτελεί για εμάς κίνητρο, ώστε να δραστηριοποιούμαστε με άψογο επαγγελματισμό και άρτιες αποφρακτικές υπηρεσίες, βασιζόμενοι στο πολύπειρο συνεργείο μας και στα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας.

Για να συντηρήσουμε τις σωληνώσεις στα Πετράλωνα, εντοπίζουμε τις ζημιές στο εσωτερικό τους, με τη βοήθεια βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, αποφασίζουμε την κατάλληλη μέθοδο αποκατάστασης του δικτύου των σωληνώσεων, την οποία πραγματοποιούν με ακρίβεια οι έμπειροι τεχνικοί μας.

Εκτός από το ξεβούλωμα βουλωμένων βόθρων στον Δήμο Αθηναίων, εξειδικευόμαστε και σε μικρότερης κλίμακας εργασίες, όπως είναι η απόφραξη σιφονιών σε νιπτήρες, λεκάνες, νεροχύτες, μπαλκόνια και αυλές. Εκεί, χρησιμοποιούμε ισχυρά αποφρακτικά υγρά και σύγχρονες μεθόδους που αποκαθιστούν πλήρως την λειτουργία των σιφονιών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας απορία ή ανησυχία σχετικά με το αποχετευτικό σύστημα, ή το δίκτυο σωληνώσεων στο κτήριό σας. Εμείς θα σας επισκεφτούμε άμεσα κατά τη διάρκεια πλημμυρικών φαινομένων, ή σε ραντεβού αναγνωριστικής και προληπτικής φύσεως. Γνωρίστε σήμερα τις πιο αξιόπιστες αποφράξεις των Αθηνών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button