210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Θησείο

Θησείο

Η εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών και των κατοίκων στο Θησείο προς το πρόσωπο της εταιρίας αποφράξεων που διατηρούμε στην περιοχή, είναι σταθερή και μετράται με νούμερα! Η λίστα των πελατών μας αποτελείται από πολυάριθμους πολίτες και επαγγελματίες που ζουν και εργάζονται στην ιστορική αυτή συνοικία της πρωτεύουσας, οι οποίοι δείχνουν την σταθερή προτίμησή τους στις υπηρεσίες μας εδώ και χρόνια.

Η άριστη ποιότητα των μεθόδων μας, μάς έχει κάνει την πρώτη δύναμη στον τομέα των αποφράξεων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα Προάστια! Οι έμπειροι τεχνικοί μας καταφτάνουν άμεσα σε κάθε πλημμυρισμένο κτήριο ή σε κάθε έκτακτη ανάγκη φραξίματος στο Θησείο. Οι υπηρεσίες μας είναι άρτιες και ταυτόχρονα φτηνές, και αυτός είναι ο συνδυασμός που μας κάνει κορυφαία επιλογή για την απόφραξη των αποχετεύσεων και για την άντληση των υδάτων.

Στο Θησείο, οι χειμερινοί μήνες επιφυλάσσουν ισχυρές βροχές και ροές υδάτων και λάσπης από τις κοντινές περιοχές. Σαν αποτέλεσμα, τα καταστήματα και τα σπίτια στο κέντρο αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα. Συμβαίνουν ξαφνικά βουλώματα στα φρεάτια και στους βόθρους, αλλά και εισβολή υδάτων στα κτίρια. Εμείς έχουμε στην κατοχή μας υπερσύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής), που δίνουν λύσεις σε όλα σας τα προβλήματα σε πολύ καλές τιμές. Με την πολύτιμη συνεισφορά των μελών του συνεργείου μας, αντιμετωπίζουμε ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες στην αποχέτευσή σας.

Εκτός από την απόφραξη των βόθρων και των φρεατίων στις περιοχές της Αττικής, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας έργα, όπως είναι το ξεβούλωμα των σιφονιών σε κουζίνες, μπάνια και αυλές. Εφαρμόζουμε ισχυρά αποφρακτικά υγρά και αποτελεσματικές μεθόδους που αποφράσσουν αποτελεσματικά τα σιφόνια και το δίκτυο των σωληνώσεων στα κτήρια στην περιοχή του Θησείου.

Για να εξετάσουμε ενδελεχώς τις σωληνώσεις σας, χαρτογραφούμε τα προβληματικά σημεία στο εσωτερικό τους, με τη χρήση βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας. Κατόπιν, επιλέγουμε την ιδανική πρακτική αποκατάστασης για το δίκτυο των σωληνώσεων, και αποκαθιστούμε την εύρυθμη λειτουργία του με οικονομικές αποφράξεις. Πάντα αποτελεσματικά και φτηνά!

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στην άντληση των υδάτων και στην απόφραξη βουλωμάτων σε σωληνώσεις, βόθρους και φρεάτια. Οι τιμές μας είναι οι οικονομικότερες της αγοράς στο Θησείο. Επιπλέον, προτείνουμε και εφαρμόζουμε και προληπτικές τεχνικές εργασίες, με σκοπό τη συντήρηση των αποχετεύσεων. Ο σκοπός είναι να αποφύγουμε τα προβλήματα στη ζωή και στη δραστηριότητα της επιχείρησης ή της κατοικίας σας στο Θησείο. Παρέχουμε συστηματική απολύμανση και συντήρηση στα φρεάτια και στους βόθρους του κτηρίου σας με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις ανάγκες του αποχετευτικού σας συστήματος. Εμείς είμαστε σταθερά δίπλα σας σε βουλώματα αλλά και σε πλημμύρες, με τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μας μηχανήματα. Γνωρίστε τις καλύτερες αποφράξεις του Θησείου Αθηνών και δεν θα χάσετε!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button