210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Αχαρνές

Αχαρνές

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή των προτιμήσεων επαγγελματιών και ιδιωτών στις Αχαρνές. Το μικρό κόστος των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα αποτελούν εγγύηση πως θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε βούλωμα στο δίκτυο αποχέτευσης στις Αχαρνές.

Τα πλεονεκτήματα της εταιρείας αποφράξεις Αχαρνές

Η εμπειρία της εταιρείας αποφράξεων Αναγνώστου ξεπερνάει τα 20 χρόνια. Το συνεργείο μας έχει επιλεγεί με προσοχή και αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους υδραυλικούς οι οποίοι γνωρίζουν να χρησιμοποιούν τα μηχανήματα με ασφάλεια και επιδεξιότητα. Η απόφραξη οποιουδήποτε σωλήνα στις Αχαρνές αποτελεί παιχνίδι κάνοντας έτσι οικονομία χρόνου και ευρώ.

Ταυτόχρονα οι σταθερά χαμηλές τιμές που έχουμε σε όλες μας τις υπηρεσίες οι οποίες παραμένουν σταθερές αποτελούν ένα ακόμα κριτήριο για την επιλογή μας από τους κατοίκους της περιοχής. Τέλος τα ολοκαίνουρια μηχανήματά μας, οι αντλίες και οι κάμερες διάγνωσης εγγυώνται απόλυτη επιτυχία σε κάθε περίπτωση.

Βουλωμένες σωληνώσεις στις Αχαρνές

Μία από τις πρώτες εκφάνσεις ενός βουλωμένου σωλήνα είναι η έντονη δυσοσμία που βγαίνει από το σιφόνια του μπάνιου ή της κουζίνας στις Αχαρνές. Εάν δεν αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημα στη ρίζα του τότε μπορεί να παρατηρήσετε διαρροές βοθρολυμάτων. Εμείς με ένα και μόνο τηλεφώνημα ερχόμαστε άμεσα στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο για να σας απαλλάξουμε από τη δυσάρεστη αυτή κατάσταση το ταχύτερο δυνατόν πάντα οικονομικά.

Ο τακτικός καθαρισμός των αγωγών αποχέτευσης είναι μια εύκολη διαδικασία την οποία αναλαμβάνει να κάνει η εταιρεία μας σε πολυκατοικίες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, καταστήματα, νοσοκομεία και όπου αλλού χρειαστεί στις Αχαρνές. Βουλωμένες λεκάνες, μπανιέρες, νεροχύτες, νιπτήρες και φρεάτια είναι οι πιο συχνές κλήσεις που δεχόμαστε για αυτό επιμένουμε στο τακτικό πλύσιμο των σωληνώσεων της αποχέτευσης ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Υπηρεσίες αποφράξεων στις Αχαρνές

Η εταιρεία Αναγνώστου η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την απόφραξη βουλωμένων σωλήνων και αγωγών αλλά και στις υπηρεσίες άντλησης λυμάτων και υδάτων, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στην περιοχή των Αχαρνών. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες ποιότητας σε όλους όσους ζουν ή δουλεύουν στην περιοχή συμμετέχοντας έτσι στην καλυτέρευση της καθημερινότητας πάντα οικονομικά.

Επιγραμματικά προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες απόφραξης στις Αχαρνές:

 • καθαρισμός φρεατίου ομβρίων υδάτων
 • άντληση λυμάτων
 • καθαρισμός λιποσυλλέκτη σε εστιατόρια και χώρους εστίασης
 • στεγανοποίηση φρεατίου
 • ξουβούλωμα λεκάνης, νιπτήρα κ.α.
 • απόφραξη σωληνώσεων
 • κατασκευή και καθαρισμός αποχέτευσης και αποχετευτικού δικτύου
 • απόφραξη φρεατίου
 • άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια
 • συντήρηση αποχετευτικού δικτύου στις Αχαρνές
 • καθαρισμός αντλιοστασίων
 • επισκευή αποχέτευσης όταν υπάρχουν φθορές
 • έλεγχος αποχετευτικών αγωγών με κάμερα

Άντληση υδάτων Αχαρνές

Οι έντονες βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με την κακή συντήρηση του δικτύου απορροής των νερών της βροχής πολλές φορές έχουν σαν αποτέλεσμα να παρατηρούνται ακραία φαινόμενα με πλημμυρισμένα υπόγεια σε οικίες στις Αχαρνές. Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κλήση για απομάκρυνση υδάτων και με δυνατές αντλίες αναρρόφησης και βυτιοφόρα οχήματα μεγάλου κυβισμού μαζεύει όλα τα νερά με μικρό κόστος. Στη συνέχεια με πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής προχωράει στον πλήρη καθαρισμό του χώρου ενώ τέλος πραγματοποιείται απολύμανση.

Ο καθαρισμός των φρεατίων είναι μια απαραίτητη διαδικασία μετά το καλοκαίρι σε όλες τις περιοχές που παρατηρούνται εύκολα πλημμύρες. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται τα χειρότερα σε περίπτωση που σημειωθεί μεγάλη ποσότητα βροχής στις Αχαρνές.

Διάγνωση με κάμερα σε σωλήνες

Η απόφραξη των βουλωμένων σωλήνων στις Αχαρνές είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση με τη χρήση της κάμερας διάγνωσης. Με την τηλεκατευθυνόμενη αυτή κάμερα το προσωπικό μας μπορεί με μεγάλη ευκολία να μπει σε κάθε αποχετευτικό αγωγό ή φρεάτιο και να δει τι ακριβώς γίνεται μέσα εντοπίζοντας φθορές, ζημιές, διαρροές και φραξίματα. Οι βουλωμένες λεκάνες αποτελούν παρελθόν για οποιονδήποτε απευθυνθεί άμεσα στην εταιρεία μας απλά με ένα τηλεφώνημα!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
 • 210 899 3343
 • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button