Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι - 210 6816321

Η αποφρακτική μας εταιρία εξειδικεύεται στην άντληση των υδάτων και στις αποφράξεις του αποχετευτικού δικτύου, ενώ παρέχει και λοιπές τεχνικές αποφρακτικές εργασίες για να προλάβει όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στα κτήρια και στις κατοικίες.

Οι Άγιοι Ανάργυροι αντιμετωπίζουν πλημμύρες το χειμώνα λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τα Προάστια των Αθηνών. Οι ροές των υδάτων μεταφέρουν φερτές ύλες, όπως φύλλα ή χώμα και το αποτέλεσμα είναι πλημμυρισμένα υπόγεια καταστήματα και γκαράζ, ή ισόγεια διαμερίσματα. Επιπλέον, φράσσονται τα φρεάτια και τα αποχετευτικά δίκτυα σε κατοικίες και σε επαγγελματικές στέγες.

Εμείς δραστηριοποιούμαστε στο Δήμο Αγίων Αναργύρων και στους όμορους Δήμους. Αποφράσσουμε βουλωμένες σωληνώσεις σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, χώρους εστίασης, δημόσια κτήρια και γραφεία επιχειρήσεων. Ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα σε κάθε είδους βούλωμα φρεατίου ή βόθρου και άντλησης των υδάτων, χάρη στο ικανό συνεργείο μας και το στόλο των αποφρακτικών μηχανημάτων μας (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής).

Εξειδικευόμαστε και σε μικρότερης κλίμακας εργασίες, όπως είναι η απόφραξη βουλωμένων σιφονιών σε αυλές και μπάνια, και το ξεβούλωμα νεροχυτών, νιπτήρων και λεκανών. Εφαρμόζουμε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά και τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους.

Για την σωστή απόφραξη των βουλωμένων σωληνώσεων, εισάγουμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, που χαρτογραφεί όλες τις βλάβες στο εσωτερικό τους. Επιπλέον, για να μην πλημμυρίζουν τα υπόγεια και οι βόθροι όταν βρέχει στους Αγίους Αναργύρους, συνιστούμε την προληπτική συντήρηση των φρεατίων και στην απολύμανση των βόθρων σε κάθε κτηριακή εγκατάσταση.

Έχουμε στην κατοχή μας ριζοκοπτικά μηχανήματα που θα καθαρίσουν το οικόπεδό σας από ρίζες δέντρων ή άλλη ανεπιθύμητη βλάστηση, που δύναται να φθείρει το αποχετευτικό σύστημα του κτηρίου που είναι μέσα σε αυτό.

Στο Δήμο Αγίων Αναργύρων είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των αποφράξεων. Συνεργαζόμαστε σταθερά με διαχειριστές πολυκατοικιών, επιχειρηματίες, εκπροσώπους δημοσίων φορέων και ελεύθερους επαγγελματίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, πάντα με πολύ χαμηλό κόστος.

Είμαστε δίπλα στους κατοίκους των Αγίων Αναργύρων , τόσο για έκτακτες όσο και φια προγραμματισμένες αποφρακτικές υπηρεσίες, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Επικοινωνήστε μαζί μας και επιλέξτε την καλύτερη εταιρία αποφράξεων στα Βόρεια και Δυτικά Προάστια.