Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Αιγάλεω - 210 8040310

Απόφραξη στο Αιγάλεω
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο Αιγάλεω και σε όλα τα δυτικά προάστια προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες. Συχνά το Αιγάλεω αντιμετωπίζει προβλήματα στους βόθρους, τα φρεάτια και το αποχετευτικό σύστημα, αφού η περιοχή διασχίζεται από πέντε μεγάλες λεωφόρους: Κηφισού, Θηβών, Πέτρου Ράλλη, Αθηνών και Ιερά Οδός οι οποίες μετατρέπονται σε χείμαρρους κατά την διάρκεια βροχοπτώσεων. Η κακή συντήρηση των βόθρων και των φρεατίων αποτελούν τους λόγους που η ευρύτερη περιοχή του Αιγάλεω πλημμυρίζει. Η εταιρεία μας παρέχει τις απαιτούμενες αποφράξεις με σύγχρονα αντλητικά μηχανήματα και στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Έχοντας χρόνια εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων διαθέτουμε όλα τα αποφρακτικά μηχανήματα για το ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης, την άντληση υδάτων, τις εκκενώσεις βόθρων αλλά και την επισκευή τους. Η συντήρηση και η επισκευή των αποχετευτικών σωληνώσεων, των φρεατίων και των βόθρων συνοδεύεται από τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους. Και όλα αυτά παρέχονται σε αρκετά καλές τιμές για την εποχή.

Τα πανίσχυρα ριζοκοπτικά, τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού που διαθέτουμε μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία οποιοδήποτε βούλωμα. Σε σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, εταιρίες και χώρους εστίασης στο Αιγάλεω, αναλαμβάνουμε αποφρακτικές εργασίες που αφορούν βουλωμένες λεκάνες, όρθιες στήλες αποχέτευσης, σιφώνια, μπανιέρες, νεροχύτες, νιπτήρες, υδρορροής, σωλήνες αποχέτευσης κ.α.

Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν τα πετρωμένα λύματα από τις σωληνώσεις τα οποία εμποδίζουν τη ροή των υπολοίπων λυμάτων με αποτέλεσμα να βουλώνουν και να υπερχειλίζουν. Η μεγάλη γκάμα των αποφρακτικών μέσων που διαθέτουμε μας επιτρέπουν την άντληση υδάτων και την εκκένωση βόθρων.

Το Αιγάλεω αποτελεί μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας. Η απόφραξη, η συντήρηση, η απολύμανση και ο καθαρισμός των σωλήνων αποχέτευσης αποτελεί πρώτα απ’ όλα θέμα υγιεινής.

Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ξεβουλώματος, βάζουμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στο προβληματικό σημείο έτσι ώστε να διαπιστώσουμε το πρόβλημα και να επιλέξουμε το κατάλληλο αποφρακτικό μέσο. Στο Αιγάλεω η εταιρία μας έχει γίνει συνώνυμο της απόφραξης. Η άμεση εξυπηρέτηση, τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μέσα και οι πολύ χαμηλές τιμές μας, μας έχουν φέρει στην κορυφή στον χώρο των αποφράξεων.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google