210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Φυλή – Χασιά

Φυλή – Χασιά

Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον τομέα των αποφράξεων γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρη την Αττική και ιδιαίτερα στην περιοχή της Φυλής. Επαγγελματίες και ιδιώτες προτιμούν τις πρωτοποριακές μας υπηρεσίες οι οποίες συνδυάζουν ποιότητα και χαμηλές τιμές. Ειδικευόμαστε στο ξεβούλωμα φραγμένων σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου όμως δε μένουμε μόνο εκεί. Στις ειδικότητές μας συγκαταλέγονται οι συντήρηση αποχετεύσεων καθώς και η άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και όχι μόνο.

Η περιοχή της Φυλής ή Χασιάς είναι ιδιαίτερα απομονωμένη και αποτελείται κυρίως από κατοικίες ενώ υπάρχουν και κάποιες ταβέρνες. Το συνεργείο μας γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της περιοχής πολύ καλά για αυτό μπορεί και εργάζεται με ταχύτητα και ασφάλεια. Η Χασιά αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τόσο με το αποχετευτικό σύστημα όσο και με τα φρεάτια απορροής ομβρίων υδάτων.

 

Αποφράξεις Αναγνώστου στη Φυλή

Αυτό που χρειάζεστε για να ξεμπερδέψετε μια για πάντα με προβλήματα σε αγωγούς και σωλήνες αποχέτευσης είναι οι αποφράξεις Φυλής Αναγνώστου. Γρήγορα και οικονομικά βρισκόμαστε δίπλα σας 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο για να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεται με βουλωμένα σιφόνια, μπανιέρα, λεκάνη, νεροχύτη ή νιπτήρα. Αν παρατηρήσετε κάποια διαρροή στο μπάνιο ή την κουζίνα σας μη χρονοτριβείτε καλέστε μας άμεσα και εμείς θα έρθουμε για να δώσουμε άμεσα λύση σε δυσάρεστες οσμές ή λύματα στο χώρο σας.

Διαθέτουμε αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και δυνατά μηχανήματα υδροβολής κατάλληλα για το πλύσιμο και τον καθαρισμό των σωληνώσεων στη Φυλή. Η εμπειρία των τεχνικών μας σε συνδυασμό με τα μηχανήματά μας εγγυώνται πως θα βρούμε τη ρίζα του προβλήματος του φραξίματος με απόλυτη επιτυχία σε όσο δύσκολο σημείο και αν είναι χωρίς να προκαλέσουμε φθορές.

Το συνεργείο μας αποτελείται από επαγγελματίες τεχνικούς αποφράξεων οι οποίοι έχουν μεγάλοι πείρα και μπορούν να φέρουν σε πέρας κάθε περίπτωση βουλώματος. Με ένα σας τηλεφώνημα ερχόμαστε στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό χώρο γρήγορα για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει προκύψει με την αποχέτευσή σας στη Χασιά.

 

Βουλωμένοι σωλήνες στη Χασιά

Η αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής γνωρίζει πως προβλήματα με το αποχετευτικό δίκτυο συμβαίνουν πολύ συχνά, όσο καλή και προσεκτική χρήση και αν κάνουμε. Η λύση είναι η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός με πιεστικό των σωληνώσεων αποχέτευσης από τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, την εταιρεία Αναγνώστου.

Οι κύριες αιτίες που βουλώνουν οι σωλήνες της αποχέτευσης με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσάρεστες καταστάσεις είναι υπολείμματα από φαγητό και διάφορα λίπη, τρίχες στα σιφόνια, μπατονέτες ή μεγάλα κομμάτια χαρτιού στη λεκάνη και η γενικότερη κακή χρήση. Με ένα και μόνο τηλεφώνημά σας στην εταιρεία μας ερχόμαστε στη Φυλή στο άψε σβήσε και με λίγα ευρώ πραγματοποιούμε ξεβούλωμα λεκάνης, σιφονιού ή φρεατίου.

 

Καθαρισμός λιποσυλλέκτη στη Φυλή

Οι ταβέρνες και οι άλλοι χώροι εστίασης στη Χασιά αντιμετωπίζουν πολύ συχνά πρόβλημα με την καλή λειτουργία του λιποσυλλέκτη τους. Σκοπός του λιποσυλλέκτη είναι να μαζεύει όλα τα λίπη και να μην επιτρέπει να μπαίνουν στο δίκτυο της αποχέτευσης. Εμείς ερχόμαστε στο χώρο σας και καθαρίζουμε γρήγορα και σωστά τον λιποσυλλέκτη σας ώστε να λειτουργεί και πάλι σαν καινούριος.

 

Καθαρισμός φρεατίου

Για να κοιμάστε ήσυχοι τις βροχερές νύχτες του χειμώνα στη Φυλή είναι απαραίτητο να κάνετε καθαρισμό του φρεατίου και να απομακρυνθούν χώματα, κλαδιά και φύλλα που έχουν μαζευτεί μέσα. Η εταιρεία αποφράξεων Αναγνώστου χρησιμοποιώντας διάγνωση με κάμερα μπορεί να βρει με ευκολία που ακριβώς είναι το φράξιμο και να καθαρίσει με απόλυτη επιτυχία το φρεάτιο.

Σε περίπτωση που αμελήσετε να καθαρίσετε το φρεάτιο και πλημμυρίσει το υπόγειο ή το γκαράζ σας στη Φυλή εμείς είμαστε και πάλι δίπλα σας με δυνατές αντλίες για να απομακρύνουμε τα νερά και να καθαρίσουμε το χώρο σας από κάθε υπόλειμμα λάσπης και χώματος. Επιπλέον πραγματοποιούμε απολύμανση του χώρου για να είστε σίγουροι πως είναι απόλυτα καθαρός.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button