210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Μπουρνάζι

Μπουρνάζι

Έχετε πρόβλημα με βουλωμένους σωλήνες αποχέτευσης στο Μπουρνάζι; Καλέστε τώρα την κορυφαία αποφρακτική εταιρεία Αναγνώστου για εξυπηρέτηση με ποιότητα, ταχύτητα και μικρό κόστος. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο ξεβούλωμα αγωγών αποχετευτικού δικτύου και σε όλες μας τις άλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Μπουρνάζι.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και χειρίζεται με απόλυτη ασφάλεια και τεχνική γνώση όλα μας τα μηχανήματα. Στον εξοπλισμό του συνεργείου μας διαθέτουμε δυνατές αντλίες αναρρόφησης υδάτων και λυμάτων, βυτιοφόρα οχήματα, αποφρακτικά μηχανήματα, κάμερες διάγνωσης, πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής.

 

Καθαρισμός με πιεστικό

Οι υγρασίες, η σκόνη, τα μούσκλια και οι πρασινάδες είναι βρωμιές που απομακρύνονται δύσκολα από ταράτσες, βεράντες, πλατείες, τέντες ή ομπρέλες με τα συμβατικά μέσα. Η εταιρεία Αναγνώστου διαθέτει δυνατά πιεστικά μηχανήματα καθώς και μηχανήματα υδροβολής τα οποία απομακρύνουν κάθε βρωμιά στο Μπουρνάζι με ευκολία και ταχύτητα αφήνοντας τον χώρο σας πεντακάθαρο και πάλι. Το πλύσιμο των επιφανειών γίνεται χωρίς να προκληθούν φθορές, μόνο με τη δύναμη του νερού, και στοιχίζει λίγα ευρώ.

 

Έλεγχος αγωγών με κάμερα

Εκεί όπου τα συμβατικά μέσα δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα δουλειά πιάνει η ειδική κάμερα διάγνωσης που διαθέτουμε. Η κάμερα αυτή μπαίνει μέσα σε κάθε αγωγό ή φρεάτιο εντοπίζοντας το ακριβές σημείο όπου υπάρχει βούλωμα στο Μπουρνάζι. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει στους τεχνικούς μας να εργαστούν με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα αφού βρίσκουν κατευθείαν το σημείο όπου υπάρχει το φράξιμο στις αποχετευτικές σωληνώσεις.

 

Λίστα των παροχών μας στο Μπουρνάζι

Επαγγελματίες και ιδιώτες στο Μπουρνάζι που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τους σωλήνες της αποχέτευσης μας εμπιστεύονται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Καταστήματα, πολυκατοικίες, σπίτια, γραφεία, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και πολλοί άλλοι μας έχουν αναδείξει ως τους κορυφαίους του είδους μας. Ρίχνοντας μια ματιά σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε θα διαπιστώσετε πως δεν έχουν άδικο.

✔ απόφραξη φρεατίου
✔ αντλήσεις λυμάτων και υδάτων
✔ κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Μπουρνάζι
✔ απολύμανση χώρων
✔ καθαρισμός και συντήρηση σωληνώσεων αποχέτευσης
✔ ξεβούλωμα αποχέτευσης οικονομικά
✔ στεγανοποίηση φρεατίου
✔ καθαρισμός λιποσυλλέκτη
✔ ξεβούλωμα λεκάνης, νεροχύτη, μπανιέρας και νιπτήρα φτηνά
✔ καθαρισμός αντλιοστασίου
✔ διάγνωση με κάμερα
✔ συντήρηση αποχέτευσης

 

Καθαρισμός λιποσυλλέκτη

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που έχουν οι χώροι εστίασης όπως εστιατόρια, πιτσαρίες, καφετέριες, ταβέρνες, κρεπερί και γυράδικα στο Μπουρνάζι είναι ο σωστός καθαρισμός του λιποσυλλέκτη. Στόχος του λιποσυλλέκτη είναι να μην επιτρέπει στα λίπη να μπαίνουν στο δίκτυο της αποχέτευσης μιας και προκαλούν προβλήματα στη σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού. Ο λιποσσυλέκτης συλλέγει όλα τα λίπη, όμως για να δουλέψει σωστά και για να μην υπάρχει δυσωδία στον χώρο θα πρέπει να καθαρίζεται και να αδειάζεται σωστά. Με ένα σας τηλεφώνημα το συνεργείο μας έρχεται άμεσα στο χώρο σας και αναλαμβάνει να καθαρίσει τον λιποσυλλέκτη σας στο Μπουρνάζι στο άψε σβήσε.

 

Απόφραξη αποχέτευσης

Άσχημες μυρωδιές στο μπάνιο ή την κουζίνα σας από το σιφόνι; Δώστε ένα τέλος άμεσα ξεβουλώνοντας την αποχέτευσή σας στο Μπουρνάζι με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Οι αποφράξεις Αναγνώστου χρησιμοποιούν ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα για να ξεβουλώσουν τους σωλήνες χωρίς να προκαλέσουν φθορές εύκολα και γρήγορα. Συνήθως η κακοσμία είναι η πρώτη ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά με τους σωλήνες της αποχέτευσης και μετά ακολουθούν διαρροές από βρωμόνερα στο χώρο σας. Για αυτό προλάβετε τα χειρότερα ξεβουλώνοντας τους σωλήνες σας σε σπίτι και κατάστημα σε χαμηλή τιμή τώρα!
Απομάκρυνση υδάτων στο Μπουρνάζι

Τα βουλωμένα με σκουπίδια και κλαδιά φρεάτια μπορεί να είναι η αιτία σοβαρών προβλημάτων και καταστροφών μετά από έντονες και δυνατές βροχές. Τα νερά της βροχής δεν μπορούν να φύγουν αρκετά γρήγορα με αποτέλεσμα να υπερχειλίζουν και να πλημμυρίζουν υπόγεια και ισόγεια στο Μπουρνάζι. Η άντληση υδάτων είναι μία από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε άμεσα σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Διαθέτουμε δυνατές αντλίες οι οποίες με ευκολία απομακρύνουν τα βρωμόνερα ακόμα και από το πιο απομακρυσμένο μέρος.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button