210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Περιστέρι

Περιστέρι

Το Περιστέρι είναι από τους μεγαλύτερους σε έκταση και πιο πυκνοκατοικημένους δήμους της Αθήνας. Δυστυχώς λόγω της κακής συντήρησης του δικτύου αποχέτευσης, δημιουργούνται προβλήματα μετά από έντονες βροχοπτώσεις, όχι μόνο σε πολυκατοικίες διαμερίσματα και σπίτια, αλλά και σε καταστήματα, γραφεία, εταιρίες και δρόμους. Σε περιπτώσεις βλάβης και βουλώματος των αποχετευτικών σωληνώσεων, είναι σημαντική η επιλογή ενός έμπειρου και αξιόπιστου αποφρακτικού συνεργείου.

Αν το πρόβλημα αντιμετωπιστεί λάθος, με την αλόγιστη χρήση αποφρακτικών υγρών, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα όπως η διάβρωση των σωλήνων αποχέτευσης. Το συνεργείο αποφράξεων μετά το ξεβούλωμα πρέπει να αναλαμβάνει και τον καθαρισμό, την απολύμανση και την εξολοκλήρου συντήρηση της αποχέτευσης.

Η εταιρία μας διαθέτει την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσει κάθε είδους βουλώματος στην περιοχή του Περιστερίου. Τα αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (μηχάνημα υδροβολής και καθαρισμού, πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά και άλλα) δίνουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά τις σωληνώσεις του αποχετευτικού δικτύου, τον νιπτήρα, τον νεροχύτη, την μπανιέρα, το σιφόνι, την αποχέτευση κ.α.

Στο Περιστέρι αναλαμβάνουμε και εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων και καθαρισμούς φρεατίων. Μετά τις εργασίες επισκευής ή απόφραξης το συνεργείο μας προχωράει στην συντήρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανση του προβληματικού σωλήνα.

Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού στο Περιστέρι, απομακρύνουν λύματα που έχουν πετρώσει στα τοιχώματα των σωλήνων και προκαλούν το βούλωμα το οποίο εμποδίζει την φυσιολογική ροή των λυμάτων.

Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες απόφραξης, μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας εισέρχεται στον προβληματικό σωλήνα έτσι ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα του βουλώματος, αποκλείοντας λάθος εκτιμήσεις. Αμέσως μετά προχωράμε στην απόφραξη έχοντας επιλέξει τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα.

Ήδη στο Περιστέρι συνεργαζόμαστε με καφετέριες, χώρους εστίασης, επιχειρήσεις, εταιρίες, γραφεία, πολυκατοικίες και διαμερίσματα, προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Ο μεγάλος στόλος οχημάτων μαζί με τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και το πολύπειρο προσωπικό μας, εγγυώνται άμεσες λύσεις στο πρόβλημά σας.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button