210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πετρούπολη

Πετρούπολη

Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα (π.χ. βροχές, κατακλυσμοί) έχουν σαν αποτέλεσμα τη μεταφορά φερτών υλικών, όπως φύλλα και χώμα. Οι ροές των υδάτων προκαλούν πλημμυρικά φαινόμενα στην Πετρούπολη, με αποτέλεσμα το βούλωμα των φρεατίων και των βόθρων. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και γκαράζ, και τότε προκύπτει η έκτακτη ανάγκη για άντληση των υδάτων.

Η εταιρία αποφράξεων μας αναλαμβάνει εργασίες ξεβουλώματος στα Δυτικά προάστια της Αθήνας, θέτοντας στις υπηρεσίες των πολιτών της Πετρούπολης το πιο έμπειρο συνεργείο αλλά και τον ικανότερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής).

Βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σε πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής για κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο της κτηριακής εγκατάστασης, όπως και για κάθε προληπτική διαδικασία συντήρησης των σωληνώσεων.

Πριν βρέξει στο Δήμο Πετρούπολης, συνιστούμε προληπτικές τεχνικές εργασίες στα φρεάτια και στους βόθρους. Η απολύμανση του δικτύου των σωληνώσεων θα αποτρέψουν τις πλημμύρες στην υποδομή σας.

Για να εντοπίσουμε τα προβλήματα στο εσωτερικό των σωληνώσεων, εκτελούμε έλεγχο με βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία συλλέγει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις βλάβες στο εσωτερικό του δικτύου. Έπειτα επιλέγουμε τη μέθοδο και το μηχάνημα ή το αποφρακτικό υγρό που θα χρησιμοποιήσουμε για την διόρθωση των βλαβών.

Εκτός από το ξεβούλωμα των φρεατίων και την απολύμανση των αποχετευτικών δικτύων, η αποφρακτική μας εταιρία δραστηριοποιείται και σε μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη σιφονιών σε μπάνια, μπαλκόνια ή αυλές. Επίσης, ξεβουλώνουμε λεκάνες, νεροχύτες, νιπτήρες και μπιντέδες. Μεταχειριζόμαστε πανίσχυρα αποφρακτικά υλικά και εφαρμόζουμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές.

Είμαστε πρωτοπόροι στις αποφρακτικές εργασίες στα Προάστια των Αθηνών, και μας επιλέγουν σταθερά διαχειριστές πολυκατοικιών, δημόσιοι φορείς και επιχειρηματίες της εστίασης και της εκπαίδευσης.

Είμαστε πρώτη επιλογή στο τομέα της άντλησης υδάτων χάρη στις ποιοτικές υπηρεσίες μας και στην ταχεία ανταπόκριση του στόλου των αποφρακτικών μηχανημάτων μας. Είμαστε δίπλα σας σε κρίσεις πλημμύρας ή σε προληπτικές εργασίες, πάντα σε καλές τιμές.

Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους κάθε στιγμή και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα στο χώρο σας. Γνωρίστε τώρα τις καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες σε όλη την Αθήνα!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button