210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Χαϊδάρι

Χαϊδάρι

Το Χαϊδάρι στις έντονες βροχοπτώσεις του χειμώνα πλήττεται από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, που αναταράσσουν δυσάρεστα την ροή της καθημερινότητας και της επαγγελματικής δραστηριότητας στην περιοχή. Η έκτακτη ανάγκη για άντληση των υδάτων από ισόγεια και γκαράζ, αλλά και τα βουλωμένα φρεάτια σε πολυκατοικίες, επιχειρήσεις, δημόσια κτήρια και γραφεία αναζητούν μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρία, που θα «καθαρίσει» άμεσα την κατάσταση.

Εμείς αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως έκτακτη ή προγραμματισμένη αποφρακτική εργασία στο Χαϊδάρι, καθώς διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένους χειριστές και τα ικανότερα αποφρακτικά μηχανήματα στα Προάστια των Αθηνών, όπως πιεστικό μηχάνημα ή μηχάνημα υδροβολής. Πάντα στις καλύτερες τιμές της Αττικής!

Η δική μας εταιρία αποφράξεων, δραστηριοποιείται στο Δήμο Χαϊδαρίου και στις όμορες περιοχές, θέτοντας στην υπηρεσία των κατοίκων τεχνικές υψηλών προδιαγραφών. Αναλαμβάνουμε την συντήρηση των σωληνώσεων και την απολύμανση των βόθρων σε πολυκατοικίες, εστιατόρια, γραφεία και σχολεία στο Χαϊδάρι. Σπεύδουμε για όλα τα βουλώματα των φρεατίων, για να αποφράξουμε σιφόνια και βόθρους ή για εργασίες προληπτικής φύσεως στο δίκτυο των σωληνώσεων.

Για ξεβουλώματα μικρότερης έκτασης, όπως είναι για παράδειγμα η απόφραξη των βουλωμένων νεροχυτών, στα μπάνια, στις κουζίνες, στις αυλές και στα μπαλκόνια, χρησιμοποιούμε ισχυρά αποφρακτικά υγρά, ισοδύναμα με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας.

Η προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος και του δικτύου των σωληνώσεων, είναι σημαντική για την αποφυγή πλημμυρών και βουλωμάτων. Επίσης, αναλαμβάνουμε την απολύμανση φρεατίων και βόθρων και την συντήρηση αυτών.

Για τον αποτελεσματικό έλεγχο των σωληνώσεων, τοποθετούμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό τους, για να καταγράψουμε λεπτομερώς τις βλάβες του δικτύου. Στη συνέχεια, μεταχειριζόμαστε το ιδανικό αποφρακτικό μέσο για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του δικτύου.

Αν το οικόπεδό σας στο Χαϊδάρι είναι πυκνόφυτο, τότε ίσως τα υπολείμματα των ριζών των δέντρων και της λοιπής βλάστησης να αποβούν επιβλαβή για το αποχετευτικό δίκτυο της μονοκατοικίας ή της πολυκατοικίας σας. Ο στόλος της αποφρακτικής μας εταιρίας διαθέτει σύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επισκεφτούμε το χώρο σας ώστε να απαλλάξουμε το οικόπεδό σας ή τα όμορά του από επικίνδυνες φυτικές ύλες ή από παλιές ρίζες δέντρων.

Στο Χαϊδάρι είμαστε σταθερά η πρώτη επιλογή για διαχειριστές πολυκατοικιών, ελεύθερους επαγγελματίες και εκπροσώπους δημοσίων φορέων. Η επιτυχία μας οφείλεται στη συνέπεια, στο επαγγελματισμό, στην άμεση ανταπόκριση και στις χαμηλές τιμές μας. Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή του εικοσιτετραώρου και θα ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες σας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button