210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Άγιος Δημήτριος

Άγιος Δημήτριος

Με την εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε και στα Νότια Προάστια της Αθήνας καλύπτεται επαρκώς και ο Άγιος Δημήτριος Αττικής. Η τεχνική μας ομάδα εξειδικεύεται στην άντληση των υδάτων και στις αποφράξεις του αποχετευτικού δικτύου. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε και λοιπές τεχνικές εργασίες προληπτικής φύσεως στα δίκτυα των βόθρων και των σωληνώσεων, με σκοπό την αποφυγή των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στην κακοκαιρία. Έτσι, για να μην πλημμυρίζουν χώροι, αλλά και φρεάτια όταν βρέχει στην περιοχή, συνιστούμε την προληπτική συντήρηση και την απολύμανση του αποχετευτικού συστήματος σε κάθε κτηριακή υποδομή.

Το Μπραχάμι πλήττεται συχνά από πλημμύρες το χειμώνα λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων στην Αττική. Η ροή των υδάτων, εμπλουτισμένη με διάφορες φερτές ύλες, όπως φύλλα ή χώμα, καταλήγει στον Άγιο Δημήτριο από τις εξοχικές περιοχές της Αθήνας. Το αποτέλεσμα είναι ότι πλημμυρίζουν υπόγεια καταστήματα και χώροι στάθμευσης, ή ισόγειες κατοικίες και κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών. Επιπλέον, βουλώνουν οι βόθροι των κτηρίων με δυσάρεστες συνέπειες και αναστάτωση της ζωής των ενοίκων στις πολυκατοικίες. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί ανάγκη για άμεσες αποφράξεις σε βουλωμένους σωλήνες ή φρεάτια.

Εμείς αναλαμβάνουμε εργασίες άντλησης των υδάτων και απόφραξης φρεατίων και βόθρων στις πλημμύρες ή σε άλλη συγκυρία με συνέπεια και με χαμηλές τιμές. Επίσης, εξειδικευόμαστε στο ξεβούλωμα των βουλωμένων σωληνώσεων, αφού πρώτα εντοπίσουμε τα τρωτά σημεία τους. Εισάγουμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό τους, που καταγράφει τις περιοχές όπου πρέπει να παρέμβουμε. Με βάση τις πληροφορίες που συλλέγουμε, επιλέγουμε την μέθοδο και το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα γα το ξεβούλωμα του σωλήνα.

Η αποφρακτική εταιρία μας δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στο Δήμο Αγίου Δημητρίου και στους περιφερειακούς Δήμους. Ξεβουλώνουμε μπλοκαρισμένες σωληνώσεις σε πολυκατοικίες, καφετέριες, εστιατόρια, γραφεία εταιριών και δημόσια κτήρια. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας εργασίες για κάθε είδους βούλωμα, όπως είναι η απόφραξη σιφονιών, νεροχυτών, νιπτήρων, μπανιερών και λεκανών. Εφαρμόζουμε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά, που ισοδυναμούν με τα πιο αποτελεσματικά αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής).

Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων και των εργαζομένων του Μπραχαμίου, τόσο για έκτακτες όσο και για προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο της αποχέτευσης. Στον Άγιο Δημήτριο αποτελούμε την κορυφαία επιλογή στον τομέα των αποφράξεων!

Η απόδειξη είναι ότι συνεργαζόμαστε σταθερά με διαχειριστές πολυκατοικιών, ενοίκους διαμερισμάτων, αντιπροσώπους δημοσίων υπηρεσιών, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες / εμπόρους / καταστηματάρχες προσφεροντάς τους κορυφαίες υπηρεσίες με χαμηλό κόστος. Οι αποφράξεις, καθαρισμοί και απολυμάνσεις που παρέχουμε διακρίνονται και σχολιάζονται πάντα με θετικά σχόλια από τους συνεργάτες μας.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, χάρη στην αποτελεσματικότητα του έμπειρου συνεργείου μας. Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας και γνωρίστε σήμερα την καλύτερη εταιρία αποφράξεων του Αγίου Δημητρίου στα Νότια Προάστια Αθηνών.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button