210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αργυρούπολη

Η Αργυρούπολη, λόγω της θέσης της, κοντά στη θάλασσα και στις παρυφές του Υμηττού, συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα πλημμύρας λόγω των φερτών υλών που προέρχονται από το βουνό, με αποτέλεσμα το βούλωμα των φρεατίων, του δικτύου αποχέτευσης και των βόθρων. Αυτό με τη σειρά του απαιτεί άμεσα αποφράξεις στα αποχετευτικά δίκτυα. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην περιοχή της Αργυρούπολης, προσφέροντας κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες, με τα πλέον σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και ιδιαίτερα φθηνά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Φροντίζουμε ώστε να ανανεώνουμε τα αποφρακτικά μέσα έχοντας πάντα στην διάθεσή μας πανίσχυρα ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ.α. τα οποία μπορούν να αντιμετωπίσουν παντός τύπου βουλώματα σε όλη την επικράτεια της Αργυρούπολης. Είναι σημαντική η σωστή και τακτική συντήρηση των σωλήνων της αποχέτευσης, των φρεατίων και των βόθρων για την αποφυγή βουλωμάτων και βλαβών. Η εταιρία μας προβαίνει στην συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων με στοχευμένες αποφράξεις, επισκευή των σωληνώσεων, τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους με μικρό κόστος.

Για το ξεβούλωμα των αποχετευτικών σωληνώσεων, το συνεργείο μας χρησιμοποίει υψηλής ευκρίνειας βιντεοκάμερα η οποία εισέρχεται στους προβληματικούς σωλήνες, καταγράφοντας το πρόβλημα. Με τον τρόπο αυτό γίνεται η κατάλληλη επιλογή του τύπου απόφραξης και χρήσης των αποφρακτικών μηχανημάτων όπως είναι τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού.

Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού χρησιμοποιούνται κυρίως για την απόφραξη σωλήνων στων οποίων τα τοιχώματα έχουν πετρώσει λύματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελάχιστος χώρος για την δίοδο των υπόλοιπων λυμάτων. Στην Αργυρούπολη συνεργαζόμαστε με εταιρίες, χώρους εστίασης, καφετέριες, γραφεία αλλά και με πολυκατοικίες και διαμερίσματα.

Στην Αργυρούπολη αναλαμβάνουμε μεγάλης κλίμακας αποφρακτικά έργα όπως εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων και φυσικά την συντήρηση, τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους. Σε σπίτια, πολυκατοικίες και διαμερίσματα χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα για αποφράξεις όπως: το ξεβούλωμα του σιφονιού, του νεροχύτη, της λεκάνης, του νιπτήρα, της μπανιέρας των σωλήνων αποχέτευσης και της κεντρικής στήλης αποχέτευσης.

Η αφοσίωση, η άμεση εξυπηρέτηση και οι χαμηλές τιμές μας, μας έχουν φέρει στην κορυφή στον χώρο των αποφράξεων στην περιοχή της Αργυρούπολης. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας προσφέροντας τις καλύτερες και τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button