Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Δάφνη - 210 8993343

Η Δάφνη δεν αποτελεί εξαίρεση σε σχέση με τις περιοχές της Αττικής που πλήττονται συχνότερα από πλημμύρες το χειμώνα εξαιτίας της κακοκαιρίας και των βροχών. Οι ροές των υδάτων, μαζί με φύλλα ή χώμα, ξεκινούν από τις γειτονικές περιοχές με υψόμετρο και κατακλύζουν τα υπόγεια καταστήματα και τα γκαράζ, ή τις ισόγειες κατοικίες και τους κοινόχρηστους χώρους στα κτίρια, προκαλώντας έκτακτα πλημμυρικά φαινόμενα. Επιπλέον, τα ύδατα κάνουν τα φρεάτια και τους βόθρους να βουλώνουν, αναστατώνοντας δυσάρεστα την εύρυθμη λειτουργία μιας κατοικίας, μιας πολυκατοικίας ή μιας επιχείρησης στη Δάφνη.

Η αποφρακτική εταιρία που διατηρούμε αναλαμβάνει την άντληση των υδάτων και το ξεβούλωμα βουλωμένων βόθρων σε έκτακτες ανάγκες. Επιπλέον, πραγματοποιούμε αποφράξεις στο δίκτυο των σωληνώσεων, αφού πρώτα χαρτογραφήσουμε τις βλάβες μέσα τους. Τοποθετούμε λοιπόν ειδική βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό τους και εντοπίζουμε τα σημεία που απαιτούν αποκατάσταση. Με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώνει η κάμερα, εμείς αποφασίζουμε την καταλληλότερη αποφρακτική τεχνική και το ιδανικό αποφρακτικό μηχάνημα για την παρέμβαση.

Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων και των εργαζομένων του Δήμου Δάφνης - Υμηττού, για όλες τις έκτακτες ανάγκες, αλλά και για προγραμματισμένες παρεμβάσεις στο δίκτυο της αποχέτευσης, όπως είναι η απολύμανση των βόθρων και η συντήρηση των φρεατίων. Στα Νότια Προάστια της Αθήνας είμαστε η κορυφαία επιλογή στις αποφράξεις!

Στις πλημμύρες εξειδικευόμαστε στην άντληση των υδάτων. Όμως, για να μην πλημμυρίζουν οι προσβάσιμοι χώροι των κτηρίων και οι αποχετεύσεις τους όταν βρέχει στην περιοχή, προτείνουμε την προληπτική συντήρηση και την απολύμανση του αποχετευτικού συστήματος κάθε χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας και γνωρίστε σήμερα την καλύτερη εταιρία αποφράξεων σε ολόκληρη τη Δάφνη.

Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια σε όλη την Αττική και ειδικά στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Η απόδειξη είναι ότι μας εμπιστεύονται σταθερά διαχειριστές πολυκατοικιών, ένοικοι μονοκατοικιών, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες στη Δάφνη και στις όμορες περιοχές. Ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις επιταγές σας, χάρη στην αποτελεσματικότητα του σύγχρονου στόλου μας σε αποφρακτικά μηχανήματα και στην εμπειρία και στον επαγγελματισμό των χειριστών τους. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής είναι μόνιμα στη διάθεση των κατοίκων της Δάφνης. Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Εκτός από την άντληση υδάτων στις πλημμύρες, επίσης ξεβουλώνουμε βουλωμένες σωληνώσεις και αντιμετωπίζουμε κάθε είδους βούλωμα σε σιφώνια, νεροχύτες και νιπτήρες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιούμε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά και υπεραποτελεσματικές τεχνικές. Μάθετε σήμερα περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας με ένα τηλεφώνημα!