Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Ηλιούπολη - 210 8993343

Στην Ηλιούπολη συχνά δημιουργούνται βουλώματα στο αποχετευτικό δίκτυο και στα φρεάτια όπου δημιουργούν την ανάγκη για αποφράξεις. Το παραπάνω δεν είναι μόνο απόρροια των κακοτεχνιών στις σωληνώσεις του αποχετευτικού δικτύου αλλά και της ελλιπούς συντήρησης. Η θέση της Ηλιούπολης στις παρυφές το Υμηττού, ευνοεί την δημιουργία βουλωμάτων, καθώς μεταφέρονται καθημερινά από το βουνό φερτές ύλες, σκουπίδια και χώμα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται καθαρισμοί, απολυμάνσεις και επισκευές από υπεύθυνα αποφρακτικά συνεργεία.

Η εταιρία μας διαθέτει έναν μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων στην Ηλιούπολη, που καταφθάνει άμεσα στο χώρο σας αναλαμβάνοντας το ξεβούλωμα οποιουδήποτε σωλήνα. Τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής, ριζοκοπτικά κ.α. Διαθέτουν επίσης μεγάλες δεξαμενές που εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων, στην εκκένωση βόθρων και στον καθαρισμό φρεατίων.

Μετά την απόφραξη και το ξεβούλωμα στην Ηλιούπολη, η εταιρία μας αναλαμβάνει την συντήρηση των σωλήνων της αποχέτευσης με τακτικούς καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές.

Πριν προχωρήσουμε στις αποφρακτικές εργασίες στην Ηλιούπολη, τοποθετούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στον προβληματικό σωλήνα έτσι ώστε να αξιολογήσουμε το βούλωμα και την συνολική εικόνα του δικτύου αποχέτευσης. Επίσης η βιντεοκάμερα μας βοηθά στην γρήγορη και σωστή επιλογή των αποφρακτικών εργαλείων που θα χρησιμοποιηθούν στην απόφραξη (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ.α.).

Είναι σημαντικό σε μεγάλης κλίμακας βουλώματα, να καλούμε έμπειρα συνεργεία καθώς η υπερβολική χρήση αποφρακτικών υγρών του εμπορίου μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα όπως είναι η διάβρωση και η καταστροφή των σωληνώσεων. Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και οι υδροβολές ξεβουλώνουν ακόμα και σωλήνες στους οποίους έχουν πετρώσει λύματα εμποδίζοντας την ομαλή ροή των ακάθαρτων υδάτων. Έτσι οι αποφράξεις μας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Στην Ηλιούπολη συνεργαζόμαστε με καφετέριες, χώρους εστίασης, εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, εταιρίες κ.α. Όπως και σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της λεκάνης, του νιπτήρα, της μπανιέρας, του νεροχύτη, της υδρορροής, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης και άλλες υπηρεσίες αποφράξεων.

Βρισκόμαστε πάντα κοντά σας με κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες, καθαρισμούς και απολυμάνσεις, προσφέροντας ποιότητα και πολύ χαμηλές τιμές.