210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ηλιούπολη

Ηλιούπολη

Στην Ηλιούπολη συχνά δημιουργούνται βουλώματα στο αποχετευτικό δίκτυο και στα φρεάτια όπου δημιουργούν την ανάγκη για αποφράξεις σε καλές τιμές. Το παραπάνω δεν είναι μόνο απόρροια των κακοτεχνιών στις σωληνώσεις του αποχετευτικού συστήματος αλλά και της ελλιπούς συντήρησης. Η θέση της Ηλιούπολης στις παρυφές το Υμηττού, ευνοεί την δημιουργία βουλωμάτων, καθώς μεταφέρονται καθημερινά από το βουνό φερτές ύλες, σκουπίδια και χώμα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται καθαρισμοί, αποφράξεις, απολυμάνσεις και επισκευές από υπεύθυνα αποφρακτικά συνεργεία.

Η εταιρεία μας διαθέτει έναν μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων στην Ηλιούπολη, που καταφθάνει άμεσα στο χώρο σας αναλαμβάνοντας το ξεβούλωμα οποιουδήποτε σωλήνα φθηνά και άκρως αξιόπιστα. Τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής, ριζοκοπτικά κ.α. Διαθέτουν επίσης μεγάλες δεξαμενές που εξυπηρετούν στην άντληση υδάτων, στην εκκένωση βόθρων και στον καθαρισμό φρεατίων.

Μετά την απόφραξη και το ξεβούλωμα στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό χώρο σας στην Ηλιούπολη, η εταιρία μας αναλαμβάνει σε συμφέρουσες τιμές, την συντήρηση των σωλήνων της αποχέτευσης με τακτικούς καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές που διατηρούν τις αποφράξεις πετυχημένες στο πέρασμα του χρόνου.

Πριν προχωρήσουμε στις αποφρακτικές εργασίες στην Ηλιούπολη, τοποθετούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στον προβληματικό σωλήνα έτσι ώστε να αξιολογήσουμε το βούλωμα και την συνολική εικόνα του δικτύου αποχέτευσης. Επίσης η βιντεοκάμερα μας βοηθά στην γρήγορη και σωστή επιλογή των αποφρακτικών εργαλείων που θα χρησιμοποιηθούν στην απόφραξη (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής κ.α.).

Είναι σημαντικό σε μεγάλης κλίμακας βουλώματα, να καλούμε έμπειρα συνεργεία καθώς η υπερβολική χρήση αποφρακτικών υγρών του εμπορίου μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα όπως είναι η διάβρωση και η καταστροφή των σωληνώσεων. Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε πριν τις αντλήσεις και οι υδροβολές ξεβουλώνουν ακόμα και σωλήνες στους οποίους έχουν πετρώσει λύματα εμποδίζοντας την ομαλή ροή των ακάθαρτων υδάτων. Έτσι οι αποφράξεις μας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Στην Ηλιούπολη συνεργαζόμαστε με καφετέριες, χώρους εστίασης, εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, εταιρίες κ.α. Καθώς μας χαρακτηρίζει η συνέπεια και το χαμηλό κόστος σε πολλές μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα ετησίως, αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της λεκάνης, του νιπτήρα, της μπανιέρας, του νεροχύτη, της υδρορροής, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης και άλλες υπηρεσίες αποφράξεων.

Βρισκόμαστε πάντα κοντά σας με κορυφαίες υπηρεσίες, καθαρισμούς, απολυμάνσεις, αντλήσεις λυμάτων και αποτελεσματικές αποφράξεις προσφέροντας ποιότητα και πολύ χαμηλές τιμές.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button