Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Καλλιθέα - 210 8993343

Η Καλλιθέα συνήθως αντιμετωπίζει στην κακοκαιρία έντονες ροές υδάτων και μεταφορά φερτών υλών, όπως φύλλα ή χώματα, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων στα περίχωρα της Αθήνας. Σαν αποτέλεσμα, προκύπτουν πλημμύρες σε υπόγεια και γκαράζ, ενώ φράσσουν τα φρεάτια και οι βόθροι στα παλιά κτήρια. Οι πολίτες του Δήμου Καλλιθέας χρειάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις ένα συνεργείο για την άντληση των υδάτων και την αποκατάσταση του αποχετευτικού τους δικτύου.

Πριν βρέξει στην Καλλιθέα, και τα υπόγεια, τα καταστήματα και οι ισόγειες κατοικίες αντιμετωπίσουν προβλήματα, προτείνουμε προληπτικές τεχνικές εργασίες στο υπόγειο αποχετευτικό σύστημα. Η συντήρηση και η απολύμανση των βόθρων θα προλάβουν τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην κτηριακή σας εγκατάσταση. Εμείς, για να συντηρήσουμε ή να επιδιορθώσουμε τις σωληνώσεις, πραγματοποιούμε έλεγχο με τη βοήθεια βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, η οποία μας παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις βλάβες στο εσωτερικό του δικτύου. Στη συνέχεια αποφασίζουμε ποια θα είναι η μέθοδος και το μηχάνημα που θα μεταχειριστούμε για την αποκατάσταση των ζημιών.

Εκτός από την απόφραξη των βόθρων και την απολύμανση των φρεατίων στην Καλλιθέα και στις γύρω περιοχές, η αποφρακτική μας εταιρία αναλαμβάνει και σε μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα. Ειδικευόμαστε στην αποσυμφόρηση βουλωμένων σιφονιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και στην αποκατάσταση βουλωμάτων σε νεροχύτες, νιπτήρες και μπανιέρες. Διαθέτουμε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά, ισοδύναμα με τα πιο αποτελεσματικά αποφρακτικά μηχανήματα, όπως μηχανήματα υδροβολής ή πιεστικά μηχανήματα.

Δραστηριοποιούμαστε στα Νότια προάστια της Αθήνας, επιστρατεύοντας τους πιο εξειδικευμένους τεχνικούς και τον καλύτερο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής). Είμαστε στο πλευρό των πολιτών της Καλλιθέας για κάθε βλάβη της αποχέτευσης, για κάθε προληπτική εργασία συντήρησης και για κάθε υπηρεσία άντλησης των υδάτων στις πλημμύρες.

Αποτελούμε κορυφαία επιλογή αποφρακτικών εργασιών στην Αθήνα, αφού μας δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους ελεύθεροι επαγγελματίες, αντιπρόσωποι εταιριών, ιδιοκτήτες κατοικιών, επιχειρηματίες και διαχειριστές πολυκατοικιών. Κατέχουμε την πρώτη θέση στο χώρο των αποφράξεων χάρη στην ποιότητα της δουλειάς μας, στην άμεση ανταπόκριση του συνεργείου μας στις κρίσεις πλημμύρας και στο χαμηλό μας κόστος. Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας κάθε στιγμή και θα σπεύσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Εμπιστευτείτε τώρα τις καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες του νομού Αττικής!