210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Καβούρι

Καβούρι

Η εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε στην περιοχή του Καβουριού και των γύρω περιοχών, είναι κορυφή στο είδος της, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες σε τουριστικά καταλύματα, σε ξενοδοχεία, σε εξοχικές κατοικίες, σε χώρους εστίασης και σε μαγαζιά. Εγγυούμαστε την άμεση ανταπόκριση σε κάθε βούλωμα στα φρεάτια και στους βόθρους σας, χάρη στα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα του στόλου μας, όπως τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχάνημα υδροβολής.

Τα κτήρια στο Καβούρι πλημμυρίζουν συχνά, εξαιτίας της τοποθεσίας της περιοχής κοντά στη θάλασσα, αλλά και της μεταφοράς φερτών υλών, όπως φύλλα, χώμα και λάσπη, από τις κοντινές εξοχές. Σαν αποτέλεσμα, οι βόθροι και τα φρεάτια βουλώνουν, και διαταράσσουν δυσάρεστα την τουριστική καθημερινή δραστηριότητά του δημοφιλούς θέρετρου στα Νότια της Αττικής. Τότε προκύπτει η ανάγκη για αποφρακτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, για την έγκαιρη άντληση των υδάτων και την αποκατάσταση των ζημιών.

Οι άνθρωποί μας θα σπεύσουν άμεσα στο χώρο σας, όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και κάθε μήνα του χρόνου. Στο Καβούρι, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών του τουρισμού και των ιδιοκτητών κατοικιών και βιλλών, χάρη στις άριστες και έγκαιρες υπηρεσίες μας, πάντα με πολύ καλές τιμές, προσαρμοσμένες στις δυσκολίες της οικονομικές κρίσης. Αναλαμβάνουμε έκτακτες ή προληπτικής εργασίας, σε όλο το Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με πολύ χαμηλό κόστος!

Για να αποφεύγουμε τα βουλώματα στις αποχετεύσεις όταν βρέχει στο Καβούρι, προτείνουμε προληπτική συντήρηση του δικτύου. Εισάγουμε μια ειδική βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, που καταγράφει όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις, στα φρεάτια, στους βόθρους και στους σωλήνες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Έπειτα, επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές και χρησιμοποιούμε το κατάλληλο αποφρακτικό μηχάνημα και την ιδανική μέθοδο, για την συντήρηση ή την απολύμανση τους.

Στο Καβούρι αναλαμβάνουμε και μικρότερης κλίμακας αποφρακτικά έργα, όπως είναι η απόφραξη των σιφονιών, με ισχυρά αποφρακτικά υγρά και με προηγμένες τεχνικές που μεταχειρίζονται αριστοτεχνικά τα στελέχη του έμπειρού αποφρακτικού συνεργείου μας. Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστα χαμηλές, συγκριτικά με ολόκληρη την Αττική!

Διαθέτουμε επίσης και σύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα, που επιστρατεύουμε για να απαλλάξουμε τον περιβάλλοντα χώρο της αποχέτευσης από τα υπολείμματα ριζών δέντρων, που ίσως θα προκαλέσουν προβλήματα στο υπόγειο σύστημα της μονοκατοικίας, του εξοχικού ή της τουριστικής επιχείρησής σας στο Καβούρι. Παρέχουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, σε φτηνά πακέτα προσφορών, για τους επαγγελματίες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής σας!

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, ο επαγγελματισμός των ανθρώπων μας και το χαμηλό μας κόστος, έχουν κερδίσει τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες στο Καβούρι. Εμείς βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σας, με τις ενδεδειγμένες κάθε φορά λύσεις για την άντληση των υδάτων και τον καθαρισμό των φρεατίων και την απολύμανση των βόθρων. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σχετική με αποφράξεις!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button