Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο

Αποφράξεις Βάρη - 210 8993343

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές δεν γίνονται σε ικανοποιητικό βαθμό με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να πλημμυρίζει η Βάρη με νερά που κατεβαίνουν κυρίως από τον Υμηττό, προκαλώντας βουλώματα σε φρεάτια και υπονόμους.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται χρόνια στην Βάρη, γνωρίζοντας ακριβώς τις παθογένειες του αποχετευτικού συστήματος. Διαθέτουμε σύγχρονα αποφρακτικά οχήματα που φθάνουν και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία στην Βάρη. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα, μεταξύ άλλων, με ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής και πιεστικά μηχανήματα που απομακρύνουν οποιοδήποτε βούλωμα. Αναλαμβάνουμε επίσης την εκκένωση βόθρων, τον καθαρισμό των φρεατίων και την άντληση υδάτων.

Στην Βάρη, μετά τις αποφρακτικές εργασίες και το ξεβούλωμα, είμαστε πάντα δίπλα σας με εργασίες συντήρησης (καθαρισμός, απολύμανση) στους σωλήνες αποχέτευσης. Τα πιεστικά μηχανήματα και οι υδροβολές απομακρύνουν λύματα ετών που έχουν πετρώσει στα τοιχώματα των σωληνώσεων της αποχέτευσης.

Στην περιοχή της Βάρης συνεργαζόμαστε με καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, χώρους εστίασης, εταιρίες, ξενοδοχεία κ.α. Σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα προσφέρουμε εργασίες συντήρησης και απόφραξης που αφορούν μεταξύ άλλων το ξεβούλωμα της λεκάνης, του νιπτήρα, της μπανιέρας, του σιφονιού, του νεροχύτη, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α.

Η εταιρία μας ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνετε στην Βάρη, προσφέροντας άριστη ποιότητα αποφρακτικών υπηρεσιών σε πολύ χαμηλές τιμές.