Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Βούλα - 210 8993343

Απόφραξη στη Βούλα
Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων, των βόθρων και των φρεατίων. Το ίδιο ισχύει και για τις πολυκατοικίες και τα διαμερίσματα τα οποία σπάνια προχωρούν σε εργασίες συντήρησης των υδρορροών και των κεντρικών στηλών αποχέτευσης. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία βουλωμάτων και η ανάγκη χρήσης αποφρακτικών μηχανημάτων για το ξεβούλωμα των προβληματικών σωληνώσεων οικονομικά και σίγουρα.

Η αλόγιστη χρήση κοινών αποφρακτικών υγρών του εμπορίου μπορεί να διαβρώσει τους σωλήνες της αποχέτευσης και να τους καταστρέψει. Πολλά τέτοια φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή της Βούλας. Συνήθως όμως το ξεβούλωμα δεν είναι μια απλή εργασία. Πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρα συνεργεία απόφραξης τα οποία έχουν στην διάθεσή τους και όλα τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα όπως πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού, αποφρακτικά μέσα απολύμανσης, καθαρισμού κ.α. Και όλα αυτά να επιτυγχάνονονται αξιόπιστα και σε χαμηλό κόστος.

Τα αποφρακτικά οχήματά μας διαθέτουν μεγάλες δεξαμενές για άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων. Μπορούν να φτάσουν ακόμα και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο της Βούλας. Με τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνονται βουλώματα ετών στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα λύματα με την πάροδο του χρόνου πετρώνουν στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ομαλή ροή των λυμάτων. Τα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα καθαρίζουν τους σωλήνες επιτυγχάνοντας ένα τέλειο ξεβούλωμα.

Εκτός από την εξάλειψη των βουλωμάτων, τις αποφράξεις και τον καθαρισμό υδρορροών με ριζοκοπτικά και άλλα αποφρακτικά μέσα, στην Βούλα η εταιρία μας αναλαμβάνει και την εξολοκλήρου συντήρηση των υδραυλικών σας φθηνά και υπεύθυνα. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον καθαρισμό, την απολύμανση των σωλήνων αποχέτευσης και την επισκευή τους.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και μικρότερης κλίμακας αποφρακτικές εργασίες όπως το ξεβούλωμα της λεκάνης, του νιπτήρα, του σιφονιού, της αποχέτευσης, της μπανιέρας. Μετά την απόφραξη τους, ακολουθεί ο καθαρισμός και η απολύμανσή τους.

Στην Βούλα, για να διαγνώσουμε το πρόβλημα και να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα αποφατικά μηχανήματα, βάζουμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στο προβληματικό σωλήνα βελτιστοποιώντας το αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε όσο το δυνατόν αξιόπιστες αντλήσεις και αποφράξεις για σίγουρα αποτελέσματα.

Συνεργαζόμαστε ήδη με ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, καφετέριες, οργανωμένες πλαζ και παραλίες της Βούλας, γραφεία, εταιρίες, καταστήματα, σπίτια, πολυκατοικίες διαμερίσματα κ.α. προσφέροντας ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες: ξεβουλώματα σε αποχετευτικούς αγωγούς, καθαρισμούς σε φρεάτια, υδροβολές απόφραξης κ.α.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google