210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Βουλιαγμένη

Οι κατοικίες και οι επαγγελματικοί χώροι στη Βουλιαγμένη αντιμετωπίζουν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα το χειμώνα με τις βροχές. Τα φρεάτια και οι βόθροι βουλώνουν, εξαιτίας της μεταφοράς νερού και φερτών υλών από τις κοντινές ορεινές περιοχές. Τότε η άντληση των υδάτων είναι απαραίτητη ώστε να επανέλθουν γρήγορα το κτήριο στους φυσιολογικούς του ρυθμούς.

Εμείς δραστηριοποιούμαστε στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απόφραξης. Το έμπειρο συνεργείο που διαθέτουμε, θέτει την αποτελεσματικότητά του στις έκτακτες ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής. Για το σκοπό αυτό, χειριζόμαστε έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων, που αποτελείται από ισχυρά αποφρακτικά μηχανήματα, όπως πιεστικό μηχάνημα ή μηχάνημα υδροβολής.

Η συστηματική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου είναι όντως η καλύτερη πρόληψη για τις πλημμύρες στις κτηριακές εγκαταστάσεις σας. Γι’ αυτό άλλωστε η εταιρία αποφράξεών μας, συστήνει και διεκπεραιώνει τη συντήρηση των φρεατίων και βόθρων και την απολύμανση των σωληνώσεων σε ετήσια βάση.

Η μεθοδολογία μας για το ξεβούλωμα των σωληνώσεων, περιλαμβάνει την εισαγωγή βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό τους, με σκοπό την καταγραφή των βλαβών και των αδυναμιών. Στην συνέχεια εφαρμόζουμε την κατάλληλη για την περίσταση τεχνική αποκατάστασης στο δίκτυό σας στη Βουλιαγμένη.

Η εταιρία αποφράξεών μας, διαθέτει πρωτοποριακές μεθόδους για την απόφραξη των βουλωμένων σιφονιών και ειδών υγιεινής, με τη χρήση ισχυρών αποφρακτικών υγρών και αποτελεσματικών τεχνικών αποκατάστασης από τους άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες μας.

Στις μονοκατοικίες της Βουλιαγμένης με πλούσια βλάστηση και δέντρα, η παρουσία των ριζών ενδέχεται να απειλεί την στατικότητα του κτιρίου, αλλά και την σωστή λειτουργία της αποχέτευσης. Εμείς απαλλάσσουμε αποτελεσματικά το οικόπεδό σας ή τα όμορά του, από τα επικίνδυνα υπολειμμάτων φυτικών υλών.

Στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης είμαστε πρωτοπόροι στις αποφράξεις. Διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και ελεύθεροι επαγγελματίες, μας εμπιστεύονται συστηματικά για άντληση υδάτων και τεχνικές εργασίες στο υπόγειο δίκτυό τους. Η αποτελεσματικότητά μας στις έκτακτες ανάγκες και τα ικανότατα αποφρακτικά μέσα μας είναι μόνο μερικοί από τους λόγους της αξιοπιστίας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας όποτε μας χρειαστείτε! Διαθέτουμε λύσεις και απαντήσεις για την άντληση των υδάτων και για το ξεβούλωμα των βουλωμένων φρεατίων, πάντα στις καλύτερες τιμές! Γνωρίστε σήμερα τις αρτιότερες αποφρακτικές υπηρεσίες στα Προάστια των Αθηνών!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button