Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Βύρωνας - 210 6816321

Ο Βύρωνας, επειδή βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού, αντιμετωπίζει προβλήματα πλημμύρας από τα φερτές ύλες που κατεβαίνουν από το βουνό. Αυτά προκαλούν βουλώματα στους βόθρους, στα δίκτυα αποχέτευσης και στα φρεάτια. Οι εξαιρετικές αποφρακτικές υπηρεσίες μας στο Βύρωνα για πολλά χρόνια τώρα, οφείλονται κατά μεγάλο μέρος στον υπερσύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό μας και όχι μόνο.

Στον εξοπλισμό μας αυτό περιλαμβάνονται βαρέως τύπου μηχανήματα πιεστικά, ριζοκοπτικά, υδροβολής που έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση στο Βύρωνα, όσο δύσκολη κι αν είναι και τα οποία φροντίζουμε να ανανεώνουμε συνέχεια. Από την άλλη, η επισκευή και η τακτική συντήρηση των βόθρων, φρεατίων και αγωγών αποχέτευσης είναι κάτι που απαιτείται για την αποφυγή βουλωμάτων και η εταιρία μας αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες, όπως επίσης απολυμάνσεις και καθαρισμούς.

Η επιτυχία των εργασιών απόφραξης, οφείλεται στην κάμερα υψηλής ευκρίνειας που διαθέτει η εταιρία μας και η οποία αναλαμβάνει να κάνει τη διάγνωση του προβλήματος, ταξιδεύοντας μέσα στους αγωγούς και τα φρεάτια. Έτσι μπορούμε από πριν να επιλέξουμε τα κατάλληλα μηχανήματα, πιεστικά, ριζοκοπτικά, καθαρισμού ή υδροβολής, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ταλαιπωρία.

Ο βασικός ρόλος των πιεστικών και των μηχανημάτων υδροβολής είναι να απομακρύνουν από τα εσωτερικά των αγωγών, στερεοποιημένα λύματα που φράσουν τις διόδους. Στην περιοχή του Βύρωνα οι πελάτες μας είναι πολυκατοικίες και διαμερίσματα χώροι εστίασης, καφετέριες , γραφεία και εταιρίες.

Αναλαμβάνουμε επίσης ως εταιρία, αποφρακτικές εργασίες πιο μεγάλης κλίμακας όπως άντληση υδάτων, εκκενώσεις βόθρων, ενώ ταυτόχρονα επεκτεινόμαστε σε συντηρήσεις, καθαρισμούς και απολυμάνσεις δικτύων αποχέτευσης. Ενώ σε πολυκατοικίες διαμερίσματα και σπίτια στην περιοχή του Βύρωνα, εκτελούμε εργασίες για ξεβουλώματα σε νιπτήρες λεκάνες, σωληνώσεις, μπανιέρες, νεροχύτες, σιφόνια αλλά και σε κεντρικές στήλες αποχέτευσης.

Ως εταιρία, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των εργασιών μας και στη λεπτομέρεια. Η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουμε, μας έχει φέρει στην πρώτη θέση προτίμησης των κατοίκων του Βύρωνα σχετικά με τις αποφράξεις. Το άρτια καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας προσφέρει τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google