210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Βύρωνας

Βύρωνας

Ο Βύρωνας, επειδή βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού, αντιμετωπίζει προβλήματα πλημμύρας από τα φερτές ύλες που κατεβαίνουν από το βουνό. Αυτά προκαλούν βουλώματα στους βόθρους, στα δίκτυα αποχέτευσης και στα φρεάτια. Οι εξαιρετικές αποφρακτικές υπηρεσίες μας στο Βύρωνα για πολλά χρόνια τώρα, οφείλονται κατά μεγάλο μέρος στον υπερσύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό μας και όχι μόνο.

Στον εξοπλισμό μας αυτό περιλαμβάνονται βαρέως τύπου μηχανήματα πιεστικά, ριζοκοπτικά, υδροβολής που έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση στο Βύρωνα, όσο δύσκολη κι αν είναι και τα οποία φροντίζουμε να ανανεώνουμε συνέχεια. Από την άλλη, η επισκευή και η τακτική συντήρηση των βόθρων, φρεατίων και αγωγών αποχέτευσης είναι κάτι που απαιτείται για την αποφυγή βουλωμάτων και η εταιρία μας αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες, όπως επίσης απολυμάνσεις και καθαρισμούς.

Η επιτυχία των εργασιών απόφραξης, οφείλεται στην κάμερα υψηλής ευκρίνειας που διαθέτει η εταιρία μας και η οποία αναλαμβάνει να κάνει τη διάγνωση του προβλήματος, ταξιδεύοντας μέσα στους αγωγούς και τα φρεάτια. Έτσι μπορούμε από πριν να επιλέξουμε τα κατάλληλα μηχανήματα, πιεστικά, ριζοκοπτικά, καθαρισμού ή υδροβολής, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ταλαιπωρία.

Ο βασικός ρόλος των πιεστικών και των μηχανημάτων υδροβολής είναι να απομακρύνουν από τα εσωτερικά των αγωγών, στερεοποιημένα λύματα που φράσουν τις διόδους. Στην περιοχή του Βύρωνα οι πελάτες μας είναι πολυκατοικίες και διαμερίσματα χώροι εστίασης, καφετέριες , γραφεία και εταιρίες.

Αναλαμβάνουμε επίσης ως εταιρία, αποφρακτικές εργασίες πιο μεγάλης κλίμακας όπως άντληση υδάτων, εκκενώσεις βόθρων, ενώ ταυτόχρονα επεκτεινόμαστε σε συντηρήσεις, καθαρισμούς και απολυμάνσεις δικτύων αποχέτευσης. Ενώ σε πολυκατοικίες διαμερίσματα και σπίτια στην περιοχή του Βύρωνα, εκτελούμε εργασίες για ξεβουλώματα σε νιπτήρες λεκάνες, σωληνώσεις, μπανιέρες, νεροχύτες, σιφόνια αλλά και σε κεντρικές στήλες αποχέτευσης.

Ως εταιρία, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των εργασιών μας και στη λεπτομέρεια. Η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουμε, μας έχει φέρει στην πρώτη θέση προτίμησης των κατοίκων του Βύρωνα σχετικά με τις αποφράξεις. Το άρτια καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας προσφέρει τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button