210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Δραπετσώνα

Δραπετσώνα

Η Δραπετσώνα στον Πειραιά αντιμετωπίζει συχνά έντονα καιρικά φαινόμενα και βροχοπτώσεις εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης της και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη ανάγκη για αποφράξεις αποχετεύσεων. Οι ροές των υδάτων τότε κατακλύζουν υπόγεια και γκαράζ, προκαλώντας προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των κατοικιών και των καταστημάτων της περιοχής. Επιπλέον, τα αποχετευτικά συστήματα υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες βουλώνουν, εντείνοντας το προβληματικό κλίμα. Η Δραπετσώνα είναι μια από εκείνες τις περιοχές που πλημμυρίζει αρκετά συχνά στις βροχές και τότε οι κάτοικοί και οι επιχειρηματίες έχουν ανάγκη από μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρεία που θα αναλάβει την άντληση των υδάτων όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Εμείς αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα των φρεατίων και την απομάκρυνση των νερών στις πλημμύρες, χάρη στα σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα μας (πιεστικό μηχάνημα απόφραξης, μηχάνημα υδροβολής). Επιπλέον, εξειδικευόμαστε και σε μικρότερα αποφρακτικά έργα. Αποκαθιστούμε βουλωμένα σιφώνια σε μπάνια, αυλές και ταράτσες. Επίσης, αποφράσσουμε τα βουλώματα σε νεροχύτες, σε νιπτήρες και σε λοιπά είδη υγιεινής. Το έμπειρο συνεργείο μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς που χειρίζονται με αριστοτεχνία ακόμη και τα πιο ισχυρά αποφρακτικά υγρά, αλλά και μεθόδους πολύ αποτελεσματικές στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε δραστηριοποιείται στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας εδώ και πολλά χρόνια, με τον πιο σύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων του Πειραιά, σπεύδοντας για πάσης φύσεως απόφραξη ή εργασίες συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου. Μάλιστα, εκτός από τις έκτακτες εργασίες, εμείς προτείνουμε και εφαρμόζουμε προληπτική απολύμανση στους βόθρους, ώστε να μην προκαλούνται καταστροφές απρόσμενα.

Οπότε, πριν βρέξει στη Δραπετσώνα και πληγούν τα υπόγεια και τα ισόγεια διαμερίσματα, συνίσταται να εκτελέσετε προληπτικές εργασίες στο υπόγειο αποχετευτικό σας δίκτυο, για να αποτρέψετε τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Κλείστε λοιπόν άμεσα μια συνάντηση με το συνεργείο μας, για να εντοπίσουμε όλες τις ανάγκες για αποφράξεις στο σύστημα αποχέτευσής σας και να προτείνουμε τις λύσεις που αναζητάτε φθηνά και με πλήρη υπευθυνότητα.

Διενεργούμε αυτοψία στα δίκτυα των σωληνώσεων, εισάγοντας μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, εντοπίζουμε τα τρωτά σημεία του δικτύου και κατόπιν μεταχειριζόμαστε τις κατάλληλες τεχνικές αποκατάστασης των ζημιών με αποφράξεις υψηλών προδιαγραφών σε κάθε γειτονιά της Δραπετσώνας.

Η αποφρακτική μας εταιρεία είναι η βέλτιστη επιλογή, συνώνυμη με αποφρακτικές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Η λίστα των πελατών μας στην Δραπετσώνα αποτελείται από ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες κατοικιών και διαχειριστές πολυκατοικιών, που μας αναθέτουν συστηματικά την συντήρηση των αποχετεύσεών τους. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη τους επάξια, χάρη στον επαγγελματισμό και στις χαμηλές τιμές μας.

Καλέστε μας κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας την αποφρακτική μας εταιρεία και οι τεχνικοί μας θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο. ! Πάντα με πολύ οικονομικό κόστος! Εμπιστευτείτε τώρα την ικανότερη εταιρία αποφράξεων στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button