210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Καστέλλα

Καστέλλα

Η Καστέλα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραθαλάσσιες περιοχές του Πειραιά, που δίκαια αποτελεί πόλο έλξης για τους Αθηναίους, αλλά και για τους τουρίστες που επισκέπτονται την πρωτεύουσα. Εξαιτίας της ιδιόμορφης γεωγραφικής της θέσης, η Καστέλα πλήττεται αρκετά συχνά το χειμώνα από πλημμυρικά φαινόμενα, λόγω της ανόδου της στάθμης των θάλασσας. Τότε τα νερά πλημμυρίζουν τα κτήρια, και η άντληση των υδάτων από τα υπόγεια γκαράζ, από τις ισόγειες κατοικίες αλλά και από τα καταστήματα, είναι πραγματικά επιτακτική.

Εμείς διατηρούμε εδώ και πολλά χρόνια εταιρία αποφράξεων, και δηλώνουμε ειδικοί για τέτοιες περιπτώσεις. Προσφέρουμε άρτιες και αποτελεσματικές λύσεις κατά τη διάρκεια των πλημμυρών στην περιοχή της Καστέλας, επιστρατεύοντας το σύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής). Παρέχουμε πολύ ποιοτικές υπηρεσίες, σε χαμηλές τιμές!

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την απόφραξη βουλωμάτων σε φρεάτια και σε βόθρους. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε διαρκώς τους πελάτες μας στην Καστέλα, με εργασίες προληπτικής φύσης για το αποχετευτικό σύστημα της μονοκατοικίας, της πολυκατοικίας ή της επιχείρησης εστίασης που διατηρούν στην περιοχή. Διενεργούμε εργασίες συντήρησης, όπως είναι η απολύμανση των σωλήνων και των φρεατίων, ή οι εκκενώσεις των βόθρων. Πάντα σε οικονομικά πακέτα προσφορών, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους κατοίκους.

Το πολύ έμπειρο και άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας πραγματοποιεί μεθοδικούς έλεγχους στο εσωτερικό των σωληνώσεων, εισάγοντας υψηλής ευκρίνειας βιντεοκάμερα, που εντοπίζει όλες τις ζημιές και τα βουλώματα μέσα στους σωλήνες. Μετά την λεπτομερή καταγραφή των προβλημάτων μέσω της βιντεοσκόπησης, επιλέγουμε και εφαρμόζουμε την ιδανική για την περίπτωση του δικτύου σας αποφρακτική μέθοδο, για να εξασφαλίσουμε έτσι την ανεμπόδιστη και ασφαλή ροή του νερού ή των όμβριων μέσω του δικτύου.

Εκτός από την άντληση των υδάτων και τις αποφράξεις μεγάλης κλίμακας, αναλαμβάνουμε επίσης και απλούστερες περιπτώσεις βουλωμάτων στην Καστέλα. Εξειδικευόμαστε στην αποκατάσταση σιφονιών με προβλήματα σε μπάνια, σε βεράντες και σε ακάλυπτους χώρους, αλλά και βουλωμένες λεκάνες και νεροχύτες. Για το σκοπό αυτό, μεταχειριζόμαστε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά, και προηγμένες τεχνικές που εφαρμόζονται άψογα από τα πιο έμπειρα μέλη του συνεργείου μας.

Η αποφρακτική εταιρία που διατηρούμε με μεγάλη επιτυχία στα Νότια Προάστια της Αττικής, δραστηριοποιείται ενεργά στην Καστέλα, και συνεργάζεται συστηματικά με τουριστικά καταλύματα της περιοχής, χώρους εστίασης, ταβέρνες και καφετέριες, καθώς οι επιχειρηματίες του τουρισμού στον Πειραιά μάς εμπιστεύονται τυφλά για κάθε είδους εργασίας – συντήρησης ή αποκατάστασης – που αφορά τον αποχετευτικό δίκτυο του κτηρίου τους.

Ο επαγγελματισμός, η άμεση εξυπηρέτηση και οι πολύ καλές τιμές μας, μάς κατατάσσουν στην κορυφή του είδους σε ολόκληρη την Αθήνα και τον Πειραιά. Γνωρίστε μας και αναθέστε την εύρυθμη λειτουργία της αποχέτευσης σας σε εμάς, πάντα με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button