Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Κερατσίνι - 210 8993343

Στο Κερατσίνι η ανάγκη για καλύτερη συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης γίνεται ολοένα εντονότερη λόγω της ραγδαίας αστικοποίησης που γνωρίζει η περιοχή τις τελευταίες δεκαετίες. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων αποτελούν συχνή εργασία στο Κερατσίνι ελλείψει καθαρισμών, επισκευών και απολυμάνσεων. Φερτές ύλες και σκουπίδια δημιουργούν βουλώματα σε φρεάτια και στις σωληνώσεις του αποχετευτικού δικτύου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλημμύρες και μεγάλης έκτασης ζημίες που απαιτούν τη χρήση βαρέων αποφρακτικών μηχανημάτων όπως υδροβολές και πιεστικά μηχανήματα.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αποφρακτικών οχημάτων που καταφθάνει άμεσα σε οποιοδήποτε γειτονιά του Κερατσινίου. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής και πιεστικά μηχανήματα κατάλληλα για κάθε είδους ξεβούλωμα και απόφραξη. Διαθέτουν επίσης δεξαμενές και αντλίες που εξυπηρετούν στην εκκένωση βόθρων, στον καθαρισμό φρεατίων και στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα λεβητοστάσια, υπόγεια, γκαράζ κ.α.

Πριν ξεκινήσουμε τις αποφράξεις στο Κερατσίνι, σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα του βουλώματος και της κατάστασης των σωλήνων της αποχέτευσης. Έτσι επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία. Η βιντεοκάμερα είναι τόσο μικρή που χωράει ακόμα και στο σιφώνι.

Τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουν ακόμα και βουλώματα μέσα στις σωληνώσεις που έχουν προκληθεί από πετρωμένα λύματα. Με την πάροδο του χρόνου, εφόσον δεν πραγματοποιούνται καθαρισμοί και απολυμάνσεις δημιουργούνται βουλώματα τα οποία εμποδίζουν την ομαλή ροή των ακαθάρτων λυμάτων.

Μετά το ξεβούλωμα και τις αποφράξεις αποχετεύσεων στο Κερατσίνι, η εταιρία μας βρίσκεται κοντά σας με εργασίες συντήρησης που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων επισκευή, καθαρισμό και απολύμανση των σωλήνων αποχέτευσης.

Συνεργαζόμαστε με πληθώρα καταστημάτων και χώρων εστίασης όπως καφετέριες και εστιατόρια στην Παναγή Τσαλδάρη και σε άλλους κεντρικούς δρόμους στο Κερατσίνι. Σε σπίτια και διαμερίσματα πολυκατοικιών αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων το ξεβούλωμα της λεκάνης, του νιπτήρα της μπανιέρας και του σιφονιού. Πραγματοποιούμε αποφράξεις νεροχυτών, κεντρικών στηλών αποχέτευσης, υδρορροών κ.α.

Η πολυετής παρουσία μας στο Κερατσίνι και η γνώση των παθογενειών του αποχετευτικού του συστήματος μας καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε είδους απόφραξη. Μέλημά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας προσφέροντας παράλληλα πολύ χαμηλές τιμές.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google