Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Νίκαια - 210 8993343

Η εταιρία μας πραγματοποιεί αποφράξεις αποχετεύσεων και στην Νίκαια χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής, ριζοκοπτικά και όλα τα αποφρακτικά εργαλεία. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην συντήρηση των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου με καθαρισμούς, απολυμάνσεις και επισκευές. Ο συχνός καθαρισμός και η απομάκρυνση βουλωμάτων από φρεάτια και σωληνώσεις βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου καθώς μειώνονται δραστικά οι πιθανότητες πλημμύρας μετά από βροχοπτώσεις.

Έχοντας αναλάβει πολλές αποφράξεις στην Νίκαια, γνωρίζουμε τις παθογένειες του αποχετευτικού συστήματός της περιοχής. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμά σας με έναν τεράστιο στόλο αποφρακτικών οχημάτων. Τα οχήματα καλύπτουν κάθε γειτονιά της Νίκαιας ενώ είναι εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, πιεστικά μηχανήματα και υδροβολές εξαφανίζοντας κάθε είδος βουλώματος. Διαθέτουν μεγάλες αντλίες και δεξαμενές που εξυπηρετούν στον καθαρισμό των φρεατίων, στην εκκένωση βόθρων και στην άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα λεβητοστάσια, υπόγεια, γκαράζ κ.α.

Σε ειδικές περιπτώσεις, πριν την απόφραξη στην Νίκαια χρησιμοποιούμε μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για την καταγραφή του βουλώματος και της γενικής κατάστασης του αποχετευτικού δικτύου. Η βιντεοκάμερα είναι μικροσκοπική, ειδικά σχεδιασμένη για τα πιο δύσκολα σημεία όπως το σιφώνι.

Τα μηχανήματα υδροβολής και τα πιεστικά μηχανήματα μας αναλαμβάνουν κάθε είδος ξεβουλώματος. Λόγω της παλαιότητας των σωληνώσεων του δικτύου αποχέτευσης στην Νίκαια, τα λύματα έχουν πετρώσει και απαιτείται η χρήση αποφρακτικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας για το ξεβούλωμά τους και την συντήρηση τους (καθαρισμός, απολύμανση).

Μετά την απόφραξη της αποχέτευσης και των σωλήνων της πραγματοποιούμε εργασίες συντήρησης. Ο καθαρισμός, η απολύμανση και η επισκευή των σωληνώσεων είναι απαραίτητοι για την αποφυγή πλημμυρών που απειλούν τις ζωές αλλά και τις περιουσίες μας.

Στην Νίκαια συνεργαζόμαστε με χώρους εστίασης. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η διατήρηση της σωστής υγιεινής σε καφετέριες και εστιατόρια γι’ αυτό εξυπηρετούμε άμεσα όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα πολυκατοικιών απομακρύνουμε βουλώματα από το σιφόνι, τις υδρορροές, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης ενώ σε μπάνιο και κουζίνα αποφράσσουμε νιπτήρες, νεροχύτες, μπανιέρες, λεκάνες κ.α.

Η πολύχρονη συνεργασία μας με τον Δήμο (αποφράξεις δημόσιων χώρων, πλατειών) και τις δημοτικές υπηρεσίες δείχνουν έμπρακτα το μεράκι μας για την προσφορά ολοένα και καλύτερων αποφρακτικών υπηρεσιών για τους κατοίκους της Νίκαιας.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google