210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πειραιάς

Πειραιάς

Η περιοχή του Πειραιά ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες μαστίζεται από πλημμύρες, κυρίως λόγο της μη επαρκούς συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου. Σκουπίδια, χώμα και άλλες φερτές ύλες βουλώνουν τους βόθρους και τις αποχετεύσεις με αποτέλεσμα την υπερχείλιση τους. Η εταιρία μας, χάρη στα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μέσα που διαθέτει, αναλαμβάνει το ξεβούλωμα τους, άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά.

Η απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης στον Πειραιά πραγματοποιείται με αποφρακτικά μηχανήματα νέας γενιάς. Τα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού, απομακρύνουν οποιοδήποτε τύπου βουλώματος. Για την επισκευή και την απόφραξη των αποχετευτικών σωλήνων επιστρατεύουμε την ειδική βιντεοκάμερα η οποία εισέρχεται στους βουλωμένους σωλήνες. Μόλις διαγνωστεί το πρόβλημα επιλέγονται τα κατάλληλα αποφρακτικά μέσα για το ξεβούλωμα των σωλήνων ή την επισκευή τους.

Σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες στον Πειραιά αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων την απόφραξη των σωλήνων αποχέτευσης, της όρθιας στήλης, των υδρορροών, της λεκάνης, του νιπτήρα, του νεροχύτη του σιφονιού, της μπανιέρας κ.α. Συνεργαζόμαστε με εταιρίες, γραφεία, καταστήματα, μαγαζιά, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, καφετέριες και παντός τύπου επιχειρήσεις. Καθαρίζουμε και αποφράζουμε φρεάτια ενώ έχουμε την δυνατότητα άντλησης υδάτων, εκκένωσης βόθρων και επισκευής των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου.

Η εταιρία μας είναι δίπλα σας και μετά την απόφραξη για την εξολοκλήρου συντήρηση των σωλήνων αποχέτευσης (καθαρισμός, απολύμανση). Τα αποφρακτικά μηχανήματα (υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα κ.α.) συνδυάζονται με οικολογικά σκευάσματα απολύμανσης και καθαρισμού έτσι ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και από πλευράς υγιεινής.

Τα πειστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής είναι πανίσχυρα, ικανά να απομακρύνουν πετρωμένα λύματα ετών και σκουπίδια από τους αποχετευτικούς σωλήνες. Οι χαμηλές τιμές μας και οι κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες μας στον Πειραιά μας έχουν φέρει στην κορυφή στο χώρο των αποφράξεων.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button