210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πέραμα

Πέραμα

Τα σπίτια, τα καταστήματα και οι επαγγελματικοί χώροι στο Πέραμα του Πειραιά αντιμετωπίζουν συχνές πλημμύρες τον χειμώνα, ως αποτέλεσμα των ισχυρών βροχοπτώσεων, της λασποβροχής, αλλά και της παλαιότητας του αποχετευτικού δικτύου της πόλης. Υπό αυτές τις συνθήκες, τα φρεάτια και οι βόθροι φράσσουν συχνά και υπάρχει τότε άμεσα η ανάγκη για την άντληση των υδάτων και το ξεβούλωμα των αποχετεύσεων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, μάς έχει αποδείξει ότι η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου είναι η καλύτερη πρόληψη για τις πλημμύρες στα κτήρια. Για να προφυλάξουμε λοιπόν τα σπίτια και τα καταστήματα στο Πέραμα από τα πλημμυρικά φαινόμενα και από τα βουλώματα μετά από τις βροχές, προτείνουμε τη συστηματική συντήρηση της αποχέτευσης και τον καθαρισμό των σωληνώσεων. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιούμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, την οποία τοποθετούμε στο εσωτερικό του δικτύου, για να χαρτογραφήσουμε λεπτομερώς όλες τις βλάβες του.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεγάλης κλίμακας εργασία σχετικά με την απόφραξη των αποχετεύσεων και με των άντληση των υδάτων. Είμαστε πολύ αποτελεσματικοί, με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς, χάρη στα τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματά μας (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής). Επιπλέον, εφαρμόζουμε δραστικές τεχνικές και για τις μικρότερες ανάγκες ξεβουλώματος, όπως είναι τα φραγμένα σιφόνια και οι νεροχύτες, σε κουζίνες, σε μπάνια και σε αυλές. Το ειδικά καταρτισμένο συνεργείο μας χρησιμοποιεί ισχυρά αποφρακτικά υγρά για τις ανάγκες των αποφράξεων μικρής κλίμακας στο Πέραμα.

Επικοινωνήστε άμεσα με την αποφρακτική μας εταιρία που δραστηριοποιείται στο Δήμο Περάματος, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Συζητήστε με τους τεχνικούς μας, για να σας προτείνουν τρόπους για τη συντήρηση των σωληνώσεων και για την απολύμανση των φρεατίων και των βόθρων, σε πολύ οικονομικά πακέτα προσφορών.

Για τις μονοκατοικίες με πλούσια βλάστηση στο Πέραμα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του οικοπέδου, με τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα. Έτσι, απομακρύνουμε από το περιβάλλον χώρο της αποχέτευσης όλα τα υπολείμματα φυτικών υλών, που ίσως προκαλέσουν «ύπουλες» υπόγειες ζημιές. Διαθέτουμε όλες τις ενδεδειγμένες λύσεις για την ασφάλεια και την προφύλαξη των υπόγειων εγκαταστάσεων όμβριων υδάτων του κτηρίου σας, με το πιο χαμηλό κόστος!

Στο Πέραμα είμαστε πρωτοπόροι στις αποφράξεις, γι’ αυτό και μας εμπιστεύονται σταθερά όλοι οι διαχειριστές των πολυκατοικιών, οι εκπρόσωποι των δημοσίων φορέων, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες της περιοχής. Αναλαμβάνουμε κάθε στιγμή την εξυπηρέτηση των αναγκών σας, φτηνά αλλά ποιοτικά!

Η άμεση ανταπόκριση, τα σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και η εμπειρία του συνεργείου μας, είναι μόνο λίγοι από τους λόγους της επιτυχίας μας. Μάθετε σήμερα περισσότερα για τις καλύτερες αποφρακτικές υπηρεσίες του νομού Αττικής, αναζητώντας πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button