210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Σαλαμίνα

Σαλαμίνα

Στην περιοχή της Σαλαμίνας, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την παρουσία μας, καθώς έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της αλλά και των επιχειρηματιών του τουρισμού. Χάρη στον επαγγελματισμό, στην άμεση εξυπηρέτηση και στις άριστες και χαμηλού κόστους αποφρακτικές υπηρεσίες μας είμαστε στην πρώτη γραμμή του κλάδου!

Ο Δήμος Σαλαμίνας αντιμετωπίζει συχνά πλημμύρες, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων του χειμώνα, της ανόδου της στάθμης των υδάτων στη θάλασσα και της παλαιότητας του αποχετευτικού συστήματος της πόλης. Η αποφρακτική μας εταιρία δραστηριοποιείται ενεργά στην περιοχή, παρέχοντας άρτιες υπηρεσίες άντλησης υδάτων, αλλά και τεχνικές εργασίες προληπτικής φύσης στις αποχετεύσεις της περιοχής. Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση ενός καθαρού συστήματος όμβριων υδάτων στα φρεάτια και τους βόθρους, ώστε να μην μολύνεται ο θαλάσσιος ορίζοντας από τη μεταφορά των νερών στη θάλασσα. Έτσι, συμβάλλουμε στην διατήρηση της υγείας των κατοίκων αλλά και των τουριστών της Σαλαμίνας.

Παρέχουμε αποφρακτικές υπηρεσίες σε καφετέριες, σε χώρους εστίασης, σε ξενοδοχεία και σε κατοικίες στη Σαλαμίνα, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, κάθε στιγμή του εικοσιτετραώρου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας, ώστε να σας συμβουλεύσουμε κατάλληλα σχετικά με την σωστή συντήρηση του δικτύου του κτηρίου σας.

Προτείνουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους φράξιμο φρεατίων και βόθρων. Μεταχειριζόμαστε πρωτοποριακές μεθόδους και διαθέτουμε στόλο με υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, όπως πιεστικά μηχανήματα ή μηχάνημα υδροβολής. Στην περιοχή της Σαλαμίνας, εκτός από αποφράξεις φρεατίων και άντληση υδάτων, δραστηριοποιούμαστε και στην αποκατάσταση φραγμένων σιφονιών, νεροχυτών και νιπτήρων, με χρήση κατάλληλων αποφρακτικών υγρών.

Διαθέτουμε επίσης ριζοκοπτικά μηχανήματα που απαλλάσσουν το οικόπεδό σας στη Σαλαμίνα από τα επικίνδυνα για την ακεραιότητα της υπόγειας αποχέτευσης υπολείμματα δέντρων και φυτών. Καθαρίζουμε αποτελεσματικά το χώρο που περιβάλλει το κτήριό σας, αλλά και τα όμορα οικόπεδα. Μια επιτόπου αυτοψία από το πολύπειρο συνεργείο μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις κατάλληλες προληπτικές εργασίες για την ασφάλεια της αποχέτευσής σας, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς στη Σαλαμίνα.

Για να αποκαταστήσουμε την σωστή λειτουργία στις βουλωμένες σωληνώσεις των κτηρίων, εισάγουμε βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, με σκοπό να εντοπίσουμε όλες τις αόρατες βλάβες. Στη συνέχεια, αποφασίζουμε ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος σε συνδυασμό με το ιδανικό αποφρακτικό μηχάνημα για την συντήρηση και απολύμανση των σωληνώσεων.

Η ποιότητα, η κατάρτιση και οι καλές τιμές μας, έχουν φέρει τις αποφρακτικές υπηρεσίες μας στην κορυφή της προτίμησης στη Σαλαμίνα, στο Βρομοπούσι και στα Αμπελάκια. Καλέστε μας σήμερα και θα επισκεφθούμε το κτήριό σας μέσα σε λίγα λεπτά! Το κόστος των υπηρεσιών μας είναι ελάχιστο συγκριτικά με την ποιότητα και την συνεχή υποστήριξη των πελατών μας σε έκτακτες και σε προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες. Γνωρίστε σήμερα την καλύτερη εταιρία αποφράξεων και άντλησης υδάτων στην περιοχή του Αργοσαρωνικού!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button