210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Άγιος Στέφανος

Άγιος Στέφανος

Η εταιρία αποφράξεων που διατηρούμε δραστηριοποιείται ενεργά στην περιοχή του Δήμου Διονύσου, με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας και με τα αποφρακτικά μας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (πιεστικά μηχανήματα, μηχάνημα υδροβολής) στη διάθεση των πολιτών του Αγίου Στεφάνου ανά πάσα στιγμή.

Τα Βόρεια Προάστια των Αθηνών, όπως ο Άγιος Στέφανος, χρειάζονται αποτελεσματικές αποφράξεις καθώς αντιμετωπίζουν πολύ συχνά πλημμύρες κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Η μεταφορά φύλλων και χώματος από τις κοντινές εξοχικές περιοχές προκαλεί προβλήματα βουλωμάτων στα φρεάτια και στους βόθρους των κατοικιών και των επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Εμείς εγγυόμαστε άμεση ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, για την απόφραξη των αποχετεύσεων και την άντληση υδάτων σε υπόγεια και σε καταστήματα, πάντα φτηνά και αποτελεσματικά!

Η πεπειραμένη τεχνική ομάδα της αποφρακτικής μας εταιρίας εξειδικεύεται και στις προληπτικές εργασίες στα αποχετευτικά δίκτυα, με σκοπό την αποφυγή των δύσκολων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης (πλημμύρες, βουλώματα κλπ). Όλος ο Άγιος Στέφανος καλύπτεται λοιπόν με τη συστηματική συντήρηση των δικτύων σωληνώσεων, την επισκευή των αποχετεύσεων και την απολύμανση φρεατίων και βόθρων αξιόπιστα και οικονομικά.

Ένας επικίνδυνος παράγοντας για την καταστροφή της αποχέτευσης είναι η υπόγεια δράση των ριζών των δέντρων και των φυτών στο οικόπεδό σας. Παλιές ρίζες δέντρων είναι ικανές να παρεισφρήσουν στο δίκτυο και να προκαλέσουν ζημιές. Εμείς διαθέτουμε ριζοκοπτικά μηχανήματα και απαλλάσσουμε το οικόπεδό σας και τα όμορά του από τα απομεινάρια της βλάστησης που πιθανόν να δημιουργήσουν βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα της μονοκατοικίας, της εξοχικής κατοικίας, της βίλλας ή της επαγγελματικής σας στέγης στον Άγιο Στέφανο.

Επίσης, έχουμε όλες τις ενδεδειγμένες λύσεις και για την αποκατάσταση των βουλωμένων σιφονιών, νεροχυτών και λεκανών. Χρησιμοποιούμε κατάλληλα αποφρακτικά υγρά, και αποτελεσματικές αποφρακτικές μεθόδους για να τα ξεβουλώσουμε στο λεπτό! Οι αποφράξεις μας χαρακτηρίζονται τόσο οικονομικές όσο και αποτελεσματικές!

Για την συντήρηση των σωληνώσεων πραγματοποιούμε λεπτομερειακές βιντεοσκοπήσεις στο εσωτερικό τους, για να καταγράψουμε τις ζημιές και τα προβληματικά σημεία. Οι υπηρεσίες μας είναι οι πιο σύγχρονες σε ολόκληρη την Αττική, σε πολύ καλές τιμές!

Στον Άγιο Στέφανο, είμαστε η πρώτη σε προτιμήσεις εταιρία αποφράξεων. Η λίστα των πελατών μας περιλαμβάνει ιδιοκτήτες μονοκατοικιών, διαχειριστές πολυκατοικιών και ελεύθερους επαγγελματίες, που μας εμπιστεύονται σταθερά για την σωστή λειτουργία της αποχέτευσής τους. Είμαστε διαθέσιμοι σε εικοσιτετράωρη βάση, με ένα απλό τηλεφώνημα! Προσφέρουμε αποφρακτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε χαμηλό κόστος!

Το τεχνικό προσωπικό μας είναι σταθερά στο πλευρό των κατοίκων του Αγίου Στεφάνου, με αποτελεσματικές λύσεις για την άντληση των υδάτων και την απόφραξη λεκανών και δικτύων. Μάθετε περισσότερα για τις καλύτερες αποφράξεις της Αττικής, διαβάζοντας πληροφορίες για εμάς στην ιστοσελίδα μας! Καλέστε και κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για μια αυτοψία στο χώρο σας! Εμπιστευτείτε την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα μας, που συνοδεύονται από πολύ φτηνές τιμές, για τους επαγγελματίες αλλά και για τους κατοίκους στην περιοχή σας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button