210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Χαλάνδρι

Χαλάνδρι

Στο Χαλάνδρι και σε όλα τα βόρεια προάστια η εταιρία μας αναλαμβάνει όλο το φάσμα των αποφρακτικών εργασιών, από το ξεβούλωμα αποχετευτικών δικτύων, την απόφραξη σωλήνων, το ξεβούλωμα σιφονιών, λεκανών, νιπτήρων και μπανιερών μέχρι τις αποφράξεις φρεατίων, την εκκένωση βόθρων και την άντληση υδάτων φθηνά και αξιόπιστα. Η μεγάλη γκάμα των σύγχρονων αποφρακτικών μηχανημάτων (υδροβολής, άντλησης υδάτων, πιεστικών μηχανημάτων κ.α.) που διαθέτουμε μας επιτρέπει την άμεση απόφραξη των προβληματικών σωληνώσεων ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε την συντήρηση, την απολύμανση, το καθαρισμό και την επισκευή τους όπου κριθεί απαραίτητο.

Πολλές επιχειρήσεις, καταστήματα και πολυκατοικίες στο Χαλάνδρι μας εμπιστεύονται για την απόφραξη των κεντρικών αποχετευτικών σωληνώσεων των κτιρίων αλλά και μεμονωμένα των διαμερισμάτων για τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρουμε καθώς και για τις καλές τιμές. Πριν προβούμε στην απόφραξη των σωλήνων αξιολογούμε το βούλωμα με ειδική βιντεοκάμερα έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά μηχανήματα. Με την υδροβολή πραγματοποιείται ο καθαρισμός των λυμάτων που έχουν πετρώσει στις αποχετεύσεις. Εάν κριθεί απαραίτητο προχωράμε και στην απολύμανση τους ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται και οι εργασίες συντήρησής τους. Στο Χαλάνδρι παρατηρείται συχνά το βούλωμα των υδρορροών, ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Αυτό οφείλεται κυρίως σε φύλλα, σκουπίδια, χώμα και στην κακή συντήρηση των σωληνώσεων οι οποίες βουλώνουν. Η αποφρακτική εταιρία μας ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα σας αναλαμβάνοντας αποφράξεις και καθαρισμούς παντός τύπου.

Η απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου και οι αντλήσεις ακάθαρτων υδάτων πρέπει να πραγματοποιειούνται μόνο από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία. Η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών σκευασμάτων σε βουλωμένες σωληνώσεις που πωλούνται στα πολυκαταστήματα μπορούν να επιφέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα με επιβάρυνση στο συνολικό κόστος συντήρησης της αποχέτευσης ενός κτιρίου.

Στην περιοχή του Χαλανδρίου πραγματοποιούμε κάθε είδους απόφραξη στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρία μας φροντίζει ώστε να ανανεώνει συχνά τα αποφρακτικά της μηχανήματα, ακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο των αποφράξεων. Για την απολύμανση των σωληνώσεων και των αποχετευτικών δικτύων χρησιμοποιούμε τα πλέον ασφαλή και οικολογικά σκευάσματα.

Στις πολυκατοικίες του Χαλανδρίου αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις των οριζόντιων στηλών αποχέτευσης, την απομάκρυνση των όμβριων υδάτων, την απόφραξη φρεατίων ενώ φροντίζουμε για κάθε είδους ξεβούλωμα που αφορά τα διαμερίσματα. Η εμπειρία και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας (αποφρακτικά μηχανήματα, μηχανήματα άντλησης υδάτων, υδροβολή, πιεστικά μηχανήματα κ.α.) εγγυώνται την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button