210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Δροσιά

Δροσιά

Η περιοχή της Δροσιάς Αττικής το χειμώνα αλλά και σε κάθε στιγμή του έτους παρουσιάζει μεγάλο αριθμό σε αποφράξεις καθώς αντιμετωπίζει πλημμυρικά φαινόμενα σε μονοκατοικίες, εξοχικά, ισόγεια καταστήματα και δημόσια κτήρια. Τα νερά της βροχής εισβάλλουν στα υπόγεια και στα γκαράζ και τότε οι ένοικοι έχουν την ανάγκη μιας αξιόπιστης εταιρίας αποφράξεων, για την άντληση των υδάτων. Εμείς αναλαμβάνουμε δράση στις έκτακτες ανάγκες στη Δροσιά και γενικά στα Βόρια Προάστια, θέτοντας στην υπηρεσία των πολιτών της ποιοτικές και άμεσες λύσεις σε πολύ καλές τιμές.

Αποφράσσουμε τα φρεάτια, τους βόθρους και τις βουλωμένες σωληνώσεις της κτηριακής σας εγκατάστασης, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές, φυσικά με την βοήθεια των αποφρακτικών μας μηχανημάτων (μηχάνημα υδροβολής, πιεστικό μηχάνημα άμεσης απόφραξης). Το έμπειρο συνεργείο μας είναι τόσο πρόθυμο όσο και καταρτισμένο ώστε να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις βουλώματος. Ξεβουλώνουμε σωληνώσεις με τη βοήθεια βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, η οποία εντοπίζει αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα στο εσωτερικών του δικτύου. Εκτός από μικρής κλίμακας αποφράξεις, ειδικευόμαστε και στην αποκατάσταση βουλωμένων σιφονιών στη Δροσιά. Μεταχειριζόμαστε ισχυρά αποφρακτικά υγρά σε σιφόνια μπαλκονιών αυλών, νιπτήρων και ειδών υγιεινής.

Επίσης, πραγματοποιούμε προληπτικές εργασίες με σκοπό την αποφυγή των καταστροφών κατά τα πλημμυρικά φαινόμενα. Με σκοπό λοιπόν να μην μπλοκάρει το αποχετευτικό δίκτυο με τις βροχές στη Δροσιά, προτείνουμε την απόφραξη των στήλων αποχέτευσης, το ξεβούλωμα σε σιφόνια, νιπτήρες, μπάνια, ντουζιέρες, τη συντήρηση του δικτύου των σωληνώσεων και την απολύμανση των φρεατίων και των βόθρων όποτε κρίνεται απαραίτητο και άκρως οικονομικά.

Βασική αιτία των πλημμυρών στη Δροσιά είναι η μεταφορά φερτών υλών με τις ροές των υδάτων από τις γειτονικές εξοχικές περιοχές, όπως φύλλα ή χώμα. Πολύ σημαντικός είναι επίσης και ο καθαρισμός του οικοπέδου σας από ρίζες και υπολείμματα βλάστησης, τα οποία ίσως επηρεάσουν αρνητικά τις αποχετεύσεις. Διαθέτουμε τα κατάλληλα ριζοκοπτικά μηχανήματα και αναλαμβάνουμε την απόφραξη σε κάθε φρεάτιο με την απομάκρυνση ανεπιθύμητων φυτικών υλών από τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου σας.

Η εταιρία αποφράξεων μας δραστηριοποιείται στο Δήμο Δροσιάς με κορυφαίες αποφρακτικές υπηρεσίες σε εξοχικές κατοικίες, μονοκατοικίες, δημόσια κτήρια, επαγγελματικές στέγες και χώρους εστίασης. Ανταποκρινόμαστε αμέσως σε κάθε είδους πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα, επιστρατεύοντας τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα μας (πιεστικά μηχανήματα, μηχανήματα υδροβολής) στις πλέον χαμηλές τιμές της αγοράς.

Στα Βόρια προάστια των Αθηνών και ιδιαίτερα στη Δροσιά Αττικής, αποτελούμε την πρώτη επιλογή στην άντληση υδάτων και τις αποφράξεις. Οι ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και βιλλών, οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και οι επιχειρηματίες της εστίασης, μάς δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους, εξαιτίας της άμεσης ανταπόκρισης σε έκτακτες ανάγκες, πάντα με χαμηλό κόστος. Γνωρίστε λοιπόν σήμερα την καλύτερη αποφρακτική εταιρία της περιοχής σας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button