210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Φιλοθέη

Φιλοθέη

Η εταιρία μας στην περιοχή της Φιλοθέης και σε ολόκληρο το Δήμο Ψυχικού προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απόφραξης, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Θεωρούμε ότι είναι υψίστης σημασίας η συντήρηση και ο καθαρισμός των αποχετευτικών δικτύων, η συντήρηση των σωληνώσεων και ο καθαρισμός των φρεατίων καθώς και η απολύμανση των βόθρων, ώστε να προλαμβάνονται τα βουλώματα, αλλά και πλημμύρες, αφού οι βασικές αιτίες δημιουργίας τους είναι οι ελλείψεις των παραπάνω. Και η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα σχολαστική στην εκτέλεση αυτών των εργασιών.

Στην περιοχή της Φιλοθέης, έχουμε συνεργασία και προσφέρουμε τις αποφράξεις και άλλες υπηρεσίες μας σε σπίτια, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και εταιρίες που έχουν έδρα τη Φιλοθέη αι που ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι και επαγγελματίες μας εμπιστεύονται. Προσφέρουμε άψογα όλα τα έργα μας στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Αναλαμβάνουμε να επέμβουμε για ξεβούλωμα, συντήρηση, καθαρισμό και απολύμανση σε αγωγούς αποχέτευσης, κεντρικές στήλες αποχέτευσης κτιρίων, λεκάνες, μπανιέρες, νεροχύτες, νιπτήρες, σιφόνια, υδρορροές και να επέμβουμε όπου χρειαστεί άμεσα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, στη διάθεση των κατοίκων της Φιλοθέης.

Έχουμε στη διάθεσή μας ένα μεγάλο στόλο από οχήματα με όλα τα αποφρακτικά μηχανήματα, κάποια από αυτά βαρέως τύπου, για την περιοχή της Φιλοθέης. Μηχανήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά, μηχανήματα άντλησης υδάτων και μηχανήματα εκκενώσεως βόθρων. Μετά από κάθε εργασία απόφραξης, προχωράμε σε καθαρισμό και απολύμανση, ενώ δίνουμε μεγάλη σημασία στις εργασίες συντήρησης, εργασίες που προλαμβάνουν έκτακτα προβλήματα βουλωμάτων και πλημμυρών, που συμβαίνουν ειδικά μετά από έντονη βροχόπτωση.

Για την επιλογή του κατάλληλου αποφρακτικού εξοπλισμού στην κάθε περίπτωση που συμβαίνει στην περιοχή της Φιλοθέης, η εταιρία μας διαθέτει κάμερα υψηλής ευκρίνειας, η οποία εισερχόμενη μέσα στους προβληματικούς αγωγούς, εντοπίζει το σημείο εμπλοκής, κάνει τη διάγνωση. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν, στην περιοχή της Φιλοθέης, που καταφέραμε να αποκαταστήσουμε προβλήματα δεκαετιών με την προσεκτική και επιμελημένη εργασία μας και τον κατάλληλο εξοπλισμό μας.

Συνιστούμε σε όλους τους πελάτες μας τον περιορισμό στο ελάχιστο δυνατόν, της χρήσης αποφρακτικών σκευασμάτων, έχοντας δει αναρίθμητες φορές, τις ζημιές που προκαλούν στα δίκτυα. Οι λύσεις που δίνουμε είναι πάντα αποτελεσματικές και οικονομικές.

Η εταιρία μας πάντοτε συνεπής και αξιόπιστη σε αντλήσεις, αποφράξεις και καθαρισμούς, θεωρεί καθήκον και τιμή της να βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις, δίπλα στους κατοίκους της Φιλοθέης, οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου με την καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές μας.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button