210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Μελίσσια

Μελίσσια

Η περιοχή των Μελισσίων, κατά τη διάρκεια σφοδρών βροχοπτώσεων, δυστυχώς πλήττεται από καταστροφικές πλημμύρες, που φέρνουν σε απόγνωση τους κατοίκους της. Τότε, η άντληση των υδάτων από ισόγεια και από καταστήματα είναι απαραίτητη και επιτακτική. Το ίδιο ισχύει και για τα βουλωμένα φρεάτια και για τους βόθρους, που μπλοκάρουν εξαιτίας της ροής υδάτων, μαζί με φερτές ύλες από τις εξοχικές περιοχές κοντά στα Μελίσσια της Αττικής.

Κάτω από τέτοιες δύσκολες συνθήκες, η παρουσία μιας αξιόπιστης αποφρακτικής εταιρίας είναι άκρως απαραίτητη, για να αποκατασταθούν το συντομότερο όλα τα προβλήματα της κακοκαιρίας.

Εμείς σπεύδουμε άμεσα σε πάσης φύσεως έκτακτη ή προγραμματισμένη αποφρακτική εργασία στα Μελίσσια, αλλά και στα υπόλοιπα Βόρεια Προάστια των Αθηνών. Θέτουμε στην υπηρεσία των πελατών μας το πολύπειρο τεχνικό συνεργείο και τον στόλο μας, που αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικό μηχάνημα ή μηχάνημα υδροβολής). Πριν απευθυνθείτε σε εμάς κάντε έρευνα αγοράς και θα διαπιστώσετε ότι παρέχουμε τις φθηνότερες τιμές στην περιοχή σας!

Η φιλοσοφία μας είναι ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Για την περίπτωση των αποχετεύσεων των Μελισσίων, προτείνουμε λοιπόν την προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος και των σωλήνων σας. Ο συχνός έλεγχος και οι σχετικές εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των βλαβών, είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία για την αποφυγή των βουλωμάτων, όταν βρέχει στο Δήμο της Πεντέλης.

Επίσης, διαθέτουμε εξειδικευμένες μεθοδολογίες απολύμανσης για το υπόγειο δίκτυο του κτηρίου σας, που σας παρέχουμε σε ειδικές χαμηλές τιμές, τόσο στα Μελίσσια, όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Αναλαμβάνουμε την συντήρηση των σωληνώσεων, των βόθρων και των φρεατίων σε κατοικίες, γραφεία και καταστήματα στα Μελίσια, αξιόπιστα και οικονομικά!

Το συνεργείο της αποφρακτικής μας εταιρίας είναι αποτελεσματικό για όλα τα βουλώματα στις αποχετεύσεις. Επίσης, εμείς ξεβουλώνουμε τα σιφόνια στα μπάνια, στις κουζίνες, στις αυλές και στις ταράτσες των σπιτιών, με εφαρμογή πολύ ισχυρών αποφρακτικών υγρών. Δοκιμάστε τις πρωτοποριακές μεθόδους μας, με ένα τηλεφώνημα! Θα βρεθούμε άμεσα στο χώρο σας στα Μελίσσια!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των προηγμένων τεχνικών μας είναι ότι για τον έλεγχο των σωληνώσεων χρησιμοποιούμε κάμερα υψηλής ευκρίνειας για την βιντεοσκόπησή τους, ώστε να χαρτογραφήσουμε λεπτομερώς όλα τα προβλήματά τους. Επίσης, απομακρύνουμε τα υπολείμματα βλάστησης και ριζών δέντρων σε χορταριασμένα οικόπεδα, έτσι ώστε να μην βλάψουν τις αποχετεύσεις της μονοκατοικίας ή της πολυκατοικίας σας στα Μελίσσια. Διαθέτουμε ριζοκοπτικά μηχανήματα και αναλαμβάνουμε να τα μεταφέρουμε στο χώρο σας με πολύ χαμηλό κόστος.

Στα Βόρεια Προάστια της Αττικής είμαστε αυτονόητα η πρώτη επιλογή για διαχειριστές πολυκατοικιών, επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μεζονέτων. Μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους οι κάτοικοι των Μελισσίων, χάρη στη συνέπεια, στο επαγγελματισμό, στην αμεσότητα και στις οικονομικές τιμές μας. Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή που θα μας χρειαστείτε, όλες τις εποχές του έτους. Γνωρίστε τις πιο οικονομικές και ποιοτικές υπηρεσίες απόφραξης και άντλησης υδάτων, σήμερα κιόλας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

Βούλα

Βούλα

Στη Βούλα και στις περιοχές των νοτίων προαστίων δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούνται άμεσες αποφράξεις καθώς δημιουργούνται πλημμύρες λόγω της κακής συντήρησης του αποχετευτικού δικτύου, των βουλωμένων σωλήνων …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button