210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Πεύκη

Πεύκη

Η περιοχή της Πεύκης πλήττεται από πολλές βροχές κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και σε άλλες εποχές του έτους, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμύρες στις κατοικίες και στα καταστήματα. Βασική αιτία είναι η μεταφορά φερτών υλών από τις εξοχικές περιοχές που συνορεύουν με την Πεύκη και το αποτέλεσμα είναι ότι τα φρεάτια και οι βόθροι αντιμετωπίζουν αιφνίδιο πρόβλημα, ενώ τα υπόγεια και οι χώροι στάθμευσης στην περιοχή γεμίζουν με νερά.

Η αποφρακτική μας εταιρία αναλαμβάνει την άντληση των υδάτων από το κτήριό σας, αλλά και το αποτελεσματικό ξεβούλωμα σε φρεάτια και βόθρους σε κατοικίες, καταστήματα και γραφεία στο Δήμο Πεύκης. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα (πιεστικό μηχάνημα, μηχάνημα υδροβολής), αλλά και ένα πολύ έμπειρο και άρτια καταρτισμένο συνεργείο χειριστών. Αντιμετωπίζουμε όλες τις έκτακτες ανάγκες στα Προάστια των Αθηνών, όπως την άντληση των υδάτων και την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου.

Πολύ πριν την εμφάνιση πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή σας, προτείνουμε και υλοποιούμε την συντήρηση των φρεατίων, την απολύμανση των βόθρων, αλλά και στον καθαρισμό των οικοπέδων από την περιττή βλάστηση. Τα ριζοκοπτικά μηχανήματα του στόλου μας απαλλάσσουν τον περίβολο της κτηριακής σας εγκατάστασης από τις ρίζες των δέντρων που ενδέχεται να βλάψουν «ύπουλα» το αποχετευτικό σύστημα.

Σε σχέση με τις σωληνώσεις, εντοπίζουμε τα τρωτά σημεία στο εσωτερικό τους, με χρήση βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, που καταγράφει όλες τις βλάβες. Ο σκοπός είναι να αποκτήσουμε από πριν σαφή εικόνα των αναγκών του δικτύου σας, ώστε να επιστρατεύσουμε τις κατάλληλες μεθόδους και τα ιδανικά αποφρακτικά μηχανήματα.

Ένα επιπλέον πεδίο δράσης της αποφρακτικής εταιρίας μας στην Πεύκη είναι το ξεβούλωμα βουλωμένων σιφονιών και ειδών υγιεινής. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε πολύ ισχυρά αποφρακτικά υγρά, ώστε να αποκαταστήσουμε τα βουλώματα σε βεράντες, αυλές, κουζίνες και μπάνια.

Αποτελούμε κορυφαία επιλογή στον τομέα των αποφρακτικών υπηρεσιών και μας επιλέγουν διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και εξοχικών, επιχειρηματίες της εστίασης και καταστηματάρχες στην Πεύκη, χάρη στην ξεχωριστή ποιότητά μας, αλλά και στην έγκαιρη ανταπόκριση του συνεργείου μας! Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και προγραμματίστε μια συνάντηση στο χώρο σας για μια αυτοψία στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Εμπιστευτείτε την μακροχρόνια πείρα μας στα Βόρια Προάστια των Αθηνών! Προσφέρουμε απλά τις ποιοτικότερες υπηρεσίες στην Πεύκη, σε πολύ χαμηλό κόστος!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο και ολόκληρα τα Μεσόγεια αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας ενός ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης με αποτέλεσμα το συχνό βούλωμα του αποχετευτικού δικτύου και των βόθρων …

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στα Γλυκά νερά όπως και σε ολόκληρο το Δήμο Παιανίας, έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα να εκτελέσουμε αποφράξεις αλλά και οποιαδήποτε εργασία που αφορά στο δίκτυο αποχέτευσης …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button