Αναγνώστου αποφρακτική Αποφράξεις άμεσα - 210 89 93 343 και 210 66 25 762 - 24 ώρες το 24ωρο
Apofraxeis.Com στα Social: Twitter Facebook Pinterest

Αποφράξεις Ψυχικό - 210 6816321

Η περιοχή του Ψυχικού που βρίσκεται δίπλα στην περιοχή της Φιλοθέης και ανήκουν στον ίδιο Δήμο, είναι μια περιοχή που έχει αναπτυχθεί κάτω από τα Τουρκοβούνια και στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων βουλώματος δικτύων αποχέτευσης της περιοχής αυτής, να οφείλεται στα φερτά υλικά από τα γύρω υψώματα.

Συχνά λοιπόν χρειάστηκε να επέμβουμε στο Ψυχικό για να λύσουμε προβλήματα βουλωμάτων από σκουπίδια, λάσπη, οργανικές ύλες, χώμα, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Σε αυτή την περιοχή όπως και σε άλλες σε όλη την Αθήνα, η συντήρηση και ο καθαρισμός των δικτύων αποχέτευσης είναι ανεπαρκής, έτσι δημιουργούνται, ειδικά μετά από έντονη βροχή, πλημμύρες και η εταιρία μας έχει κληθεί στο Ψυχικό πολλές φορές για να αποκαταστήσει προβλήματα.

Η πολυετής εμπειρία μας, το άρτια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό και ο στόλος των αποφρακτικών μηχανημάτων και συσκευών που διαθέτουμε, όπως πιεστικά, υδροβολές, ριζοκοπτικά, και μηχανικές ατσαλίνες, μας δίνει τη δυνατότητα να επέμβουμε σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις και σε άλλα κτήρια και επαγγελματικούς χώρους αλλά και δημόσιους χώρους του Ψυχικού, για να λύσουμε προβλήματα βουλωμάτων σε φρεάτια, αγωγούς, σχάρες όμβριων ή ακόμα σε νιπτήρες, νεροχύτες, σιφόνια, μπανιέρες, λεκάνες, αποκαθιστώντας τα προβλήματα σε ελάχιστο χρόνο.

Συχνά χρειάστηκε, για την περιοχή του Ψυχικού, να επιστρατεύσουμε τα βαρέως τύπου μηχανήματα που διαθέτουμε για να λύσουμε χρόνια προβλήματα βουλωμάτων από πετρωμένα πλέον κατάλοιπα μέσα σε σωληνώσεις. Η να καταφύγουμε σε άντληση υδάτων με τις αντλίες μας από πλημμυρισμένα υπόγεια. Ή ακόμα να βρεθούμε μπροστά σε σχεδόν κατεστραμμένα δίκτυα, εξαιτίας έντονης χρήσης χημικών σκευασμάτων απόφραξης. Γι αυτό συστήνουμε να αποφεύγεται η αλόγιστη χρήση τους και σε περιπτώσεις δύσκολες, να απευθύνεστε σε έμπειρα συνεργεία όπως αυτά της εταιρίας μας.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί στις εργασίες μας, αν δεν είχαμε τη βοήθεια της κάμερας υψηλής ευκρίνειας που διαθέτουμε η οποία εισχωρεί μέσα στους αγωγούς, εντοπίζει και διαγνώνει το πρόβλημα και μας καθοδηγεί στον εξοπλισμό που απαιτείται να χρησιμοποιήσουμε κάθε φορά.

Είναι χαρά μας λοιπόν να βρισκόμαστε δίπλα στους κατοίκους του Ψυχικού και να ανταποδίδουμε με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία.
Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε ταυτόχρονα και τη χρήση των cookies. ΟΚ Learn more from Google