210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Ροδόπολη

Ροδόπολη

Η συνοικία της Ροδόπολης, αντιμετωπίζει συχνά φαινόμενα πλημμύρας στις κτηριακές υποδομές της το χειμώνα. Αυτή η περιοχή βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων και περιβάλλεται στα ανατολικά της από τα Πεντελικά δάση. Έτσι, κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων το χειμώνα, μεταφέρονται φερτές ύλες, όπως χώμα ή φύλλα, που βουλώνουν τους βόθρους και τα φρεάτια στις αποχετεύσεις, με αποτέλεσμα το κτήριο να τίθεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Η εταιρία αποφράξεών μας παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για την άντληση των υδάτων και την απόφραξη των αποχετεύσεων στις πλημμύρες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας και επιπλέον, προγραμματίζουμε τεχνικές εργασίες προληπτικής φύσεως, για να αποτρέψουμε την εμφάνιση προβλημάτων ή βλαβών στο αποχετευτικό σύστημα της κατοικίας ή της επιχείρησής σας στη Ροδόπολη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε την απολύμανση των φρεατίων και τον βόθρων σας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Δραστηριοποιούμαστε συστηματικά στην περιοχή σας, με άριστες αποφρακτικές υπηρεσίες για μονοκατοικίες, εξοχικά, καταστήματα και χώρους εστίασης. Σπεύδουμε δίπλα σας για κάθε βούλωμα της αποχέτευσης στη Ροδόπολη, επιστρατεύοντας όλη την εμπειρία μας, και φυσικά το καταρτισμένο τεχνικό συνεργείο μας, μαζί με τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα της εταιρείας μας (πιεστικά μηχανήματα, μηχάνημα υδροβολής).

Στα οικόπεδα με πυκνή βλάστηση, εφαρμόζουμε καθαρισμούς με χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων και απαλλάσσουμε έτσι τον χώρο περιμετρικά της αποχέτευσης από τις ανεπιθύμητες φυτικές ύλες που είναι πιθανό να προκαλέσουν ζημιές στα φρεάτια, στους βόθρους και στο δίκτυο των σωληνώσεων της κτηριακής υποδομής σας στη Ροδόπολη.

Εκτός από την άντληση των υδάτων και την απόφραξη των φρεατίων σε πλημμύρες, αναλαμβάνουμε μικρότερης κλίμακας εργασίες, όπως είναι το ξεβούλωμα των σιφονιών, των νεροχυτών και των λεκανών σε σπίτια και σε αυλές. Εφαρμόζουμε προηγμένες τεχνικές και μεταχειριζόμαστε αποτελεσματικά αποφρακτικά υγρά. Έχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ξεβουλώματος, με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς!

Χάρη στη συνέπεια και στην άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε, το πελατολόγιό μας στη Ροδόπολη είναι ευρύ και αποτελείται από διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και βιλλών και από επιχειρηματίες, που μας εμπιστεύονται σταθερά εδώ και χρόνια. Σαν ελάχιστη ανταπόδοση για την προτίμησή τους, εμείς τους προφέρουμε πολύ φθηνά πακέτα προσφορών!

Η ξεχωριστή μας ποιότητα, η δυναμική του συνεργείου μας και οι καλές μας τιμές, μάς έχουν φέρει στην κορυφή των αποφράξεων στη Ροδόπολη. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη και προσπαθούμε για το καλύτερο. Είμαστε πάντα στη διάθεση των πολιτών και των επαγγελματιών της Αττικής, παρέχοντας άμεσα λύσεις για την άντληση των υδάτων και την απόφραξη των βόθρων στις πλημμύρες.

Τηλεφωνήστε μας και θα σπεύσουμε δίπλα σας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή αποκατάστασης, συντήρησης ή απολύμανσης του δικτύου σας. Κανονίστε ένα ραντεβού για την αποχέτευσή σας και κάποιο από τα τεχνικά στελέχη μας θα σας επισκεφθεί σήμερα στο χώρο σας!

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή και στα βόρεια προάστια στο σύνολο τους, αναλαμβάνουμε αποφράξεις και κάθε είδους αποφρακτική εργασία προσφέροντας οικονομικές τιμές. Η εταιρία μας δίνει βάρος στην…

Γέρακας

Γέρακας

Η εταιρία μας αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή του Γέρακα άμεσα και φθηνά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη …

Παιανία

Παιανία

Η Παιανία, όπως και πολλές περιοχές της ανατολικής Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των βόθρων και των φρεατίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button