210 899 33 43          24 ωρες το 24ωρο          Σε ολη την Αττικη

Αποφράξεις Κερατέα

Κερατέα

Σε όλες τις πόλεις του νομού Ανατολικής Αττικής, έτσι και στην Κερατέα, η εταιρία μας αναλαμβάνει αποφρακτικές εργασίες παντός τύπου. Η συχνή εμφάνιση βουλωμάτων στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου είναι απόρροια όχι μόνο των κακοτεχνιών αλλά και της ελλιπούς συντήρησης. Ο καθαρισμός, οι αποφράξεις, οι αντλήσεις λυμάτων, η απολύμανση και η επισκευή των σωληνώσεων πρέπει να πραγματοποιείται φθηνά και τακτικά για την απομάκρυνση φερτών υλών και λυμάτων που προκαλούν πλημμύρες και βουλώματα.

Για την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου στην Κερατέα είναι σημαντική η επιλογή ενός συνεργείου με μεγάλη πείρα στο χώρο των αποφράξεων και με οικονομικές τιμές. Ο σύγχρονος αποφρακτικός εξοπλισμός είναι απαραίτητος για το ξεβούλωμα των σωληνώσεων. Πιεστικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά και μηχανήματα υδροβολής παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στις αποφράξεις και στην συντήρηση (καθαρισμός, απολύμανση, επισκευή).

Η άμεση απεύθυνση σε εταιρίες αποφράξεων είναι μείζονος σημασίας, καθώς η αλόγιστη χρήση αποφρακτικών υγρών μπορεί διαβρώσει και να καταστρέψει τους σωλήνες. Η εταιρία μας αναλαμβάνει στην πόλη της Κερατέας αποφρακτικές εργασίες και ξεβουλώματα παντός τύπου. Με τα πανίσχυρα πιεστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα υδροβολής απομακρύνουμε βουλώματα δεκαετιών. Συχνά τα λύματα πετρώνουν στα τοιχώματα των σωλήνων με αποτέλεσμα να υπεχειλίζουν. Απαιτείται έτσι η χρήση των πλέον κορυφαίων μηχανημάτων για μια επιτυχή απόφραξη.

Ο τεράστιος στόλος αποφρακτικών οχημάτων καταφθάνει άμεσα σε οποιαδήποτε σημείο της Κερατέας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής και καθαρισμού και πιεστικά μηχανήματα. Επίσης διαθέτουν δεξαμενές και αντλίες για καθαρισμό φρεατίων, άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων.

Στην Κερατέα, μετά το ξεβούλωμα και την απόφραξη, το συνεργείο μας βρίσκεται δίπλα σας αναλαμβάνοντας την συντήρηση και τον καθαρισμό των σωληνώσεων. Χάρη στην βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας που χρησιμοποιούμε αξιολογούμε το βούλωμα και έπειτα επιλέγουμε τα κατάλληλα αποφρακτικά εργαλεία.

Η εταιρία μας συνεργάζεται στην πόλη της Κερατέας με καταστήματα, γραφεία, εταιρίες, χώρους εστίασης, καφετέριες, εστιατόρια κ.α. Σε σπίτια, διαμερίσματα και πολυκατοικίες αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα της μπανιέρας, του νιπτήρα, της λεκάνης, του νεροχύτη, του σιφονιού, της κεντρικής στήλης αποχέτευσης κ.α. με υπευθυνότητα και ιδιαίτερα φθηνά.

Μετά από τόσο χρόνια ενασχόλησης στο χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και κορυφαίες υπηρεσίες, άμεσα και υπεύθυνα.

Στείλε την σελίδα σε άλλους

Share on facebook
Share on skype
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Οι πλέον δημοφιλείς περιοχές

Δείτε όλες τις περιοχές στις οποίες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων Πόρτο Ράφτη

Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες με αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, με λίγα χρήματα και με ασφάλεια στο αποχετευτικό σας δίκτυο! Ξεβουλώνουμε βουλωμένους σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, σιφόνια …

Καλύβια

Καλύβια

Τα Καλύβια το χειμώνα αντιμετωπίζουν έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε πλημμυρικά φαινόμενα. Τα νερά κατακλύζουν υπόγεια και μονοκατοικίες και δημιουργούν προβλήματα στα φρεάτια, βόθρους …

Βάρη

Βάρη

Στην Βάρη είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και απόφραξης με καθαρισμούς, αντλήσεις, απολυμάνσεις και επισκευές στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Δυστυχώς οι εργασίες αυτές …

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θησέως 38, Κορωπί Αττικής 19400
  • 210 899 3343
  • info@apofraxeis.com

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Close Menu
Call Now Button